Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan’a şu transferleri yaptık hölölölö demeyin bi zahmet, hocadan bağımsız kim olsa yapacaksın zaten. Yapman gerekiyor.

E bunların mantığında Ankara bize osimhen’e gelsin diye yardım etti

Size de ede ede Kerem A için mi yardım etti

Chicago Bears Shrug GIF

Sara giderse Andrey Santos, Samardzic, Casadei hangisi daha iyi olur? Andrey Santos ne iyisi olur gibi ama aynı zamanda en pahalısı da.
Kreatif ve teknik özellikleri yüksek bir oyuncu lazım olacak bize. Bu oyuncular o dediğim kriterlere tam uymuyor ama aralarından Samardzic'i seçerdim.

Kreatif ve teknik özellikleri yüksek bir oyuncu lazım olacak bize. Bu oyuncular o dediğim kriterlere tam uymuyor ama aralarından Samardzic'i seçerdim.
Millot olursa daha iyi diyorsun yani. Okan hocanın açıklamalarına da bakılırsa eğer Sara'nın iyi paraya satılma durumu olursa Millot'ta daha transfer olmamış olursa ilk tercih o olur gibi.

Kereme teklifi 7 yaptılarsa red yemişler. Kerem'in fenere gideceğini hiççç sanmam. Baskı vardır kendisine ama gideceğini hiç sanmıyorum. Burda işin ilginç tarafı siyasetin ne işi var abi fenere transfer olaylarında. Rezillik doğruysa

Abi bizim kalecimiz yok yatıyoruz kalkıyoruz kerem neymiş arkadaş nereye giderse gitsin ya valla yasaklı kelime ilan edilse sevinicem başlığı var zaten gidip orada okuyalım veya yazalım istiyorsak. Kerem'in hangi takıma gideceğini hiç merak etmiyorum ama bizim kalecimiz kim, duyum vs var mı bunu merak ediyorum. Yönetim bu işi niye lig başlayana kadar bıraktı bu rahatlık nerden geliyor o da ayrı merak konusu maalesef kol gibi Cuesta v2 kale versiyonu göz göre göre yükleniyor ya

Yönetim hadi artık şu gündemi dağıtacak bir transfer haberi gelsin.
İçimiz karardı elalemin transfer dedikodularından

Mukiele gelse hem sağ stoper hem sağ bek bu adamı niye düşünmüyoruz hiç sakatlık vs bilmiyorum tabii de bu profilin muadili yok mu yani bize lazım olan vatandaş bu tam olarak uçup, kaçmayan görev adamı, fizikli tamam işte ya

Okan’a şu transferleri yaptık hölölölö demeyin bi zahmet, hocadan bağımsız kim olsa yapacaksın zaten. Yapman gerekiyor.
Ya boyle ust perdeden konuşunca kendimizi karizmatik zannediyoruz futbol değil diğer konularda da ne yazik ki. Bilgili olmak kültürlü olmak zaten gürültüyü sevmez derler ya en sevdiğim sözlerden biridir

İyi ki Sané ve Osimhen'i aldılar ha 2 ay geçti ama kaleci , defansa ve orta saha transferleri icin geç kalacaklar.

Piyasada kimse kalmayınca iki çöp bulup getirirler sonra.

Sağbek ve stoper bir arada oynayan oyuncu değil Sağbek ayrı Sol stoper ayrı alınmalıdır. Elimizde ki atıl oyuncular gittiğinde kadronun sayısal olarak da bayağı eksik yeri var. Hep diyoruz ya Sağ bek, sol stoper , 6-8 oynayabilen bir orta saha ve kaleci eksik diye abartıyorsun demeyin bunları da aldığınızda Avrupa, lig, Türkiye kupası ve Ulusal maçlar için kadro sayısal olarak eksik kalabilir. Bir an önce kadroda düşünülmeyen oyuncular ile yollar ayrılmalı

Bu hafta birini almadınız raziyim tamam eldekileri satalım alacak para çıksın
Frankowski
Jelert
Cuesta
Nelson
Kohn
Yusuf demir kiralik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt