Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi yayladasın
images-1.webp

Bartın'ı bilir misin?

Kerem falan umurumda değil ama bu Yunus meselesi cidden canımı sıkıyor.

Kerem'in çapsız olduğunu, ergen tavırlar içinde olduğunu hepimiz gördük izledik ve biliyoruz fakat ona inanan Galatasaray taraftarına bunu yapıyorsa diyecek hiçbir şey yok.

Kariyerinde başarılar dileriz. Mentali sağlam ya şimdi göreceğiz mentalini...

Kimse ondan böyle bir açıklama beklemezken 10 ay önce "Ben Galatasaraylıyım, bizim yolumuz doğru" cart curt diye açıklama yapan kendisi değil miydi?

Bu herif için ben ıslıklayanlarla tribünde kavga ettim. Büyük bir hainlik yapmadığı sürece hiçbir oyuncunun ıslıklanmasını istemem, yanlış bir şeydir. Bugün olsa yine aynısını yaparım.

Taraftarın %90'nın onunla ilgili bir sorunu yoktu ama o hep %10'luk kısma takıldı. Avrupa diye zırladı kaçar gibi gitti sıkıntı yok toksik ortamdan uzaklaşmak istemiş olabilir dedik.

Demek ki toksik ortam seviyormuş. Ne diyelim başarılar....

Uğur Demirkırdı: "Fenerbahçe bugün iki transfere imza atıyor! Portekiz’den İstanbul’a Koç ailesine ait iki uçak gelecek. 17.30'da Kerem Aktürkoğlu geliyor, 20.30'da kimin geleceği ise sürpriz." (DHA)

Florentinodur

Kobanisporun kimi aldığı o kadar umrumda değilki. Kalecimi sağ bekimi stoperimi acilen istiyorum.

Hala kerem için gözyaşı mı döküyonuz

Rashica alak,berkan kalsın.efe akmani da bjkye satalım mutlu olursunuz

Uğur Demirkırdı: "Fenerbahçe bugün iki transfere imza atıyor! Portekiz’den İstanbul’a Koç ailesine ait iki uçak gelecek. 17.30'da Kerem Aktürkoğlu geliyor, 20.30'da kimin geleceği ise sürpriz." (DHA)

Florentinodur
Fenerbahçe herkese gidiyor transfer de herhangi bir politikası yok tek amacı bize karşı hamleler yapmak.Bundan sonra da yapmaya devam edecek ve kaybedecek

Umarım rakipler düzelirler bu senede, şu başımızdakilerin iyi yönetici oldukları algısı yerle bir olur. Kaç sezon geçti hala lige transfer yetiştirilemiyor dile kolay kaç sezon, kaç tane işe yaramaz oyuncu alındı, kaç kere eksik kadrolar ile bir şeylere tutunmaya çalıştık aynı tas aynı hamam hiç bir şey değişmiyor çünkü bizimle yarışanlar bizden daha kötü yönetiliyorlar. Biz iyi yönetilmiyoruz. Galatasaray futbol kulübü 3 4 eksik bölge lige başlıyor akıl karı iş değil bu ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt