- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Millot yerine furkan koçak oynasın yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'de yaşayıp futbolu gündelik takip eden birinin bunu anlamaması mümkün değil.Siyaset ne alaka ben anlamadım bu konuyu?
Taaam taamm inandik.Manchester United haberlerinde iyiyimdirManchester United sayfalarının adminleriyle aram iyi Arif abi
Antony Türk kulüplerine önerilmiş dediler.Biz de değerlendirebiliriz..
Akşam gönderirim Arif abiTaaam taamm inandik.
Sarkini gonder. Vaktin dolmak uzere.
Kıyıcı öyle diyordumillot paranın peşindeymiş bir de fransa milli takımına seçilmez diye bize gelmek istemez diyenler vardı korkunç
İyi yönetici algısı rakipler iyi olunca mi ortaya çıkıyor.Acikcasi yapılan transfer yerinde elestireceksek kaleci transferinin geç kalinmasini elestirelim her sene 7-8 transfer yapılamaz.75 milyon Osimhene verildi Leroy Sane alındı.Oyuncu da gönderilmesi gerekiyor Stoper ve sağ bek mevkilerinde oyunculardan çıkılacak.Umarım rakipler düzelirler bu senede, şu başımızdakilerin iyi yönetici oldukları algısı yerle bir olur. Kaç sezon geçti hala lige transfer yetiştirilemiyor dile kolay kaç sezon, kaç tane işe yaramaz oyuncu alındı, kaç kere eksik kadrolar ile bir şeylere tutunmaya çalıştık aynı tas aynı hamam hiç bir şey değişmiyor çünkü bizimle yarışanlar bizden daha kötü yönetiliyorlar. Biz iyi yönetilmiyoruz. Galatasaray futbol kulübü 3 4 eksik bölge lige başlıyor akıl karı iş değil bu ya.
Türkiye'de yaşayıp futbolu gündelik takip eden birinin bunu anlamaması mümkün değil.
kerem gitmez diyordunFener Benfica ha
bence pek kesin değil , benfica bok gibi oynuyor o hocayla.Nice de iyi değil ama geçebilirler benfica'yıFener Benfica ha
Yüzleri gülmesinPkkbahce ye benfica nizza cikti ahsjkskdkd
Görmeden inanmamkerem gitmez diyordun
sen de patladın gsc'den özür dile
1 milyona kanım sarı laci akarGörmeden inanmam
7 m euro verseler fenere gider misin
TeşekkürlerGitmedim hiç ama güzel yer , tadını çıkar
Bırakınca yapmıyorlarTransfer transfer diye adeta bir kız gibi ağlıyorsunuz her gün. Bir rahat bırakın lan adamları da işlerini yapsınlar.