- 17 Ağustos 2009
- 44.188
- 33.298
- 3.448
Kerem ve Hakan'a bu kadar saplantılı şekilde saldırmaları önümüzdeki sezon stratejik ortakları TFF ile hazırladıkları yabancı sayısını düşürme planı olabilir. Kulüp şimdiden önlemlerini almak zorunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parasından değil bizim kasaya para sokacaklar ya ondan diyorum. Sonraki satış payından zaten ne bekliyordunuz?Çok da matah bi para değil
Yerli seviciler düşünsün diyorum osman abeBenficanın 11 oyuncusu olan 2 Türkü 1 ay içinde kargolamasına ne diyosun
Domuz yesinler daha iyi. Domuz yiyen Zaha bile bundan daha karakterliydi mesela. Domuz yememekle adam olunmuyo. Eğer bu transfer olursa tabiNasıl helal et bulamıyormuş yav. Sanki asgari ücretle çalışan adamlar da. Ulan ülkenin dibi hayvancılık yapan ülkeler dolu. Bir tane kasap bulup bir büyük baş kestirseler kelle başı 6 ay her öğün sadece et yerler.
Boş hikaye o yav.
İki kulüp arasında yaparlar diye dedim ben.benficadan pay alacağımız için düşük gösteremezler çat diye açıklarız benficadan şu kadar para gelmiştir diye
Kim kovmuş keremi ya destekli konuşalım yaptığı yanlış tutumlarına çok bile sabretti taraftar yeri geldi bu taraftar Fatih hocaya bile gitsin dedi kimlere kimlere dendi neymiş bu Kerem transfer döneminin son günleir koşa koşa giden adamı mı kovduk oldu olacak taraftarı birde yatırıp kaldırsın kerem kimse barışa yunusa laf ediyor mu osimhene icardiye laf ediyor mu burada Kerem bey kendini sorgulasınKeremi kovup bide fenere gidecek diye üzülüyor musunuz. Çok ilginç insanlarsınız
Talisca ile kavga eder oranı 1.10Fbde bol bol top kaybı yapması muhtemel şahsı daha fazla dillendirmeyelim
Hemen şimdi sağ bek, stoper, #10 ve kaleci
Hakverdigim bir serzeniş olsa da bizde yaprak kimildamiyor.Bosluktan kereme sardi insanlarYav kardesim yattik kerem kalktik kerem. Bize ne keremden yav, kaleci sag bek sol stoper orta saha, u23 transferlerini konusmayacakasaniz antuya gidin orda degerlendirin kerem transferi ALLAH ALLAH
Sanki Koç'un parası helal para da...Nasıl helal et bulamıyormuş yav. Sanki asgari ücretle çalışan adamlar da. Ulan ülkenin dibi hayvancılık yapan ülkeler dolu. Bir tane kasap bulup bir büyük baş kestirseler kelle başı 6 ay her öğün sadece et yerler.
Boş hikaye o yav.
Hocam keremi savunmuyorum da istenmeyen adamın arkasından neden üzülüyorlar onu anlamıyorumKim kovmuş keremi ya destekli konuşalım yaptığı yanlış tutumlarına çok bile sabretti taraftar yeri geldi bu taraftar Fatih hocaya bile gitsin dedi kimlere kimlere dendi neymiş bu Kerem transfer döneminin son günleir koşa koşa giden adamı mı kovduk oldu olacak taraftarı birde yatırıp kaldırsın kerem kimse barışa yunusa laf ediyor mu osimhene icardiye laf ediyor mu burada Kerem bey kendini sorgulasın