Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs yönetimi aylardır bu yunus işini çözemiyorsa gs taraftarı olaya el atmalıdır artık. Ultraslan o fb'li hain menajerle hiç bir gs'li topçunun çalışamayacağını net şekilde söylemeli

20250804_135027.webp

Liverpool İngiltere league 2(4.lig seviyesi) den Will Wright'ı kadrosuna katmış. Alt liglerden oyuncu alma işinde de bizden kopya çekmeyin yahu🙂

Evet opsiyon bizde ama bu denli zıtlaştıktan sonra o opsiyon devreye girerse Fifa'lık oluruz.

Parayı vermiyorlarsa yılbaşına kadar süründürürüz.
Fifalık olacak bir durum yok ortada. Tüm haklar bize ait. İster Ocak'ta gider, ister şimdi, istenirse bonservisi alınır.

Ne diye gidecekler Fifa'ya.

türk halkının ne yazık ki hamuru bozuldu
para için analarını bile satarlar

onun için hiçbir türkden efsane çıkarmaya çalışmayın

istisnalar kaideyi bozmaz

ardalar bülentler hasanlar son demleriydi Atatürk Türkiyesinin

bundan sonra daha çıkmaz
kimseyede güvnmeyin

tek güveneceğim kişi barış alperdir çünki hamuru sağlam babasından belli
Hamurunu hepimiz bozduk hepimiz. Türk futbolcularının g*tünü benim bildiğim hep Türk taraftar kaldırır. Yeni çıktı sözde çağdaş aileler çocuklarını nasıl şımartarak ahlaksızlaştırıyorlarsa aynı şekilde futbol kulüpleri de evladımız diyerek tek marifeti top dürtmek olan herifleri başımıza çıkarıyor.

Tabi toplumsal ekonomik sıkıntılar da ahlakı bozuyor.

Adam kayırmalar, sosyal adaletsizlik, o çalıyor ben niye çalmayayım, vs.

Brecht; önce ekmek, sonra ahlak der, valla bu dönem bunu kanıtlamaya başladı.

Evet opsiyon bizde ama bu denli zıtlaştıktan sonra o opsiyon devreye girerse Fifa'lık oluruz.

Parayı vermiyorlarsa yılbaşına kadar süründürürüz.
Sözleşme var ama. Ne diye şikayet edecek ki bizi? Ben de güzel ayrılma taraftarıyım ama italyan kulüpleri bizi yolunacak kaz gibi görüyor. Süründürelim biraz

vallah kerem hakkında zaten biliyorsunuz futbolculuğunu gram beğenmem kişiliğini zaten hiç beğenmem

futbol namına umrumda değil fbye gitmesi

amaaaa ozamanda söylemiştim bu adama kaptanlık verdiği için okan buruka sallamıştım! siz yine okan buruka salladığım için bans salladınız
işte niye salladığım böyle günlerde ortaya çıkıyor

kaptanlık yapmış birinin fbye gitmesi üzer

Galatasarayın büyüklüğüne zarar böyle birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt