Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın toplam 9 şampiyonluğunda hem oyuncu hem TD olarak yer almış bir efsanedir Okan Buruk. Bu herif çapsızsa bu camia bir tane bile çaplı adam çıkartamamış demektir.
Ya ben cevap yazarım da gerçekten Okan ile ilgili konuşmayı bıraktım.

Hiçbir Galatasaray teknik direktörüne verilmeyen bütçelerle her yıl bizi şampiyon yapsın sesim çıkmaz hakkımız helaldir.

Çapını bildiğimden dolayı başka da bir beklentim yok. Sezon sonu şampiyon yapamadığında tekrar görüşürüz.

Kerem imzayı atana kadar tek laf etmeyeceğim. Atarsa ise en büyük küfürleri edip köşeme çekileceğim hakkında daha hiçbirşey söylemem…

Samsunspor'un Avrupa ligi playoff turundaki rakibi belli oluyor. Temsilcimize başarılar dilerim.
🇺🇦 Shakhtar Donetsk × Panathinaikos 🇬🇷 (Galibi)
🇩🇰 Midtjylland × Fredrikstad 🇳🇴 (Galibi)
🇷🇴 FCSB × Drita 🇽🇰 (Galibi)
🇵🇱 Lech Poznan × Kızılyıldız 🇷🇸 (Mağlubu)

Çek bir FCSB-Drita

Kerem redderse
Kerem imzayı atana kadar tek laf etmeyeceğim. Atarsa ise en büyük küfürleri edip köşeme çekileceğim hakkında daha hiçbirşey söylemem…
Ben de benzer şekilde takılıyorum herif aniden rest çekerse fb'ye sonra papaz olururuz, giderse çok güzel şeyler hazırladım ama : D

IMG_1246.webp

Foruma girince huzurlu tatilimin içine turp sıkılıyor. Çıkın bi hava alın dostlar herşeyi ne çok büyütüyorsunuz

Kerem redderse

Ben de benzer şekilde takılıyorum herif aniden rest çekerse fb'ye sonra papaz olururuz, giderse çok güzel şeyler hazırladım ama : D
Ben hala o kadar yavşak şerefsiz olacağını düşünmüyorum ya da düşünmek istemiyorum diyeyim…

Okan hocayla şu rezil keremi aynı kefeye koyup mevzunun b.kunu çıkarmayalım lütfen. Alakasız konular
Niye bizden kaçarak gitti. Üstüne dönüp BJK gibi rezil bir kulübün formasını giydi. Bir farkı yok gözümde, yarın biz kapının önüne koysak ertesi sezon BJK hocası olmayacağının garantisini verebilir misin?

Niye bizden kaçarak gitti. Üstüne dönüp BJK gibi rezil bir kulübün formasını giydi. Bir farkı yok gözümde, yarın biz kapının önüne koysak ertesi sezon BJK hocası olmayacağının garantisini verebilir misin?

Keşke her kaçarak giden ardında bu kadar kupa bırakarak gitse.

Keşke her kaçarak giden ardında bu kadar kupa bırakarak gitse.
Ee kerem'de bir sürü kupa bırakıp gitti güzel kardeşim bir farkı yok. Bir de Kerem para kazandırıp gitti Okan ise bedava kaçtı üstüne Emreyle beraber Jardel'e yaptıkları pas atmamalar ile bir Şampiyonluğumuza belki 2 şampiyonluğumuza mal oldular.

Kerem konusu gereksiz uzatılıyor istediği yere gitsin burada bile tonla laf söylenen bir futbolcuydu her hareketi eleştiriliyordu. Aldığı paraya oranla katkısını yaptı gitti şimdi konuşulan rakamlar 6-7 m euro ki bu paranın altında ezilmemesi imkansız bizde şu parayı alıp o hareketleri yapsa yaka paça gönderilirdi.

Adamlar Garnacho, Sancho maliyetlerine Kerem çekiyor az akıllı olan Kerem gitsin der.

Senelerdir bu kafa yüzünden başarılı olamıyorlar bırakın alsınlar.

Milan ile arayı çok kötü etmeden çözelim olası Barış ayrılığında Leao transfer sürecine balta vurmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt