Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes aşağı yukarı Kerem hakkında en az bir mesaj atmıştır. Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.

Kariyerinde başarılar dileriz hepsi bu... Bizim tarafta transfer gelişmesi olmayınca konunun uzaması da normal.

Gündem o olduğundan dolayı mecbur konuşuluyor.

Ee kerem'de bir sürü kupa bırakıp gitti güzel kardeşim bir farkı yok. Bir de Kerem para kazandırıp gitti Okan ise bedava kaçtı üstüne Emreyle beraber Jardel'e yaptıkları pas atmamalar ile bir Şampiyonluğumuza belki 2 şampiyonluğumuza mal oldular.

Hiç aynı kefede değiller Levent rdaş. İkisini kıyaslamam bile. Ben Okan hocanın yaptığı hatayı, bir yandan kazanılan başarıların büyüklüğü ve kendisinin de o başarılardaki emeğiyle kıyasladığımda zamanında yaptığı hatayı görmezden gelebiliyor ya da affedebiliyorum.

Kerem 2 tane şampiyonluk kazanırken skor katkısı vermiş önemli bir oyuncu idi. Bu kendisinin başka kulübe gidişini affettirmek için yeterli mi sence?

Hiç aynı kefede değiller Levent rdaş. İkisini kıyaslamam bile. Ben Okan hocanın yaptığı hatayı, bir yandan kazanılan başarıların büyüklüğü ve kendisinin de o başarılardaki emeğiyle kıyasladığımda zamanında yaptığı hatayı görmezden gelebiliyor ya da affedebiliyorum.

Kerem 2 tane şampiyonluk kazanırken skor katkısı vermiş önemli bir oyuncu idi. Bu kendisinin başka kulübe gidişini affettirmek için yeterli mi sence?
Ben Kerem'i affedelim demedim ki Nedimciğim, Okan'da pirüpak değil ondan bahsediyorum.

Sirf ilerde ben demistim demek icin yunusa salliyorsunuz..Yaw bir sakin olun herifin hakli oldugu kisimlar da var gidip abdulkerimle ayni paraya mi imza atacakti .. Bassinlar parayi imzalasinlar iste ..Sallai 2.5 alacak takimin yildizi yunus 2 milyona okey diyecek herkesten BAY tavri bekleyemezsin ..
Toksik bir hal almaya basladi Yunus muhabbeti ortada fol yok yumurta yok herife dusmanlik ediyorsunuz..
Sozlesmeyi uzatmazsa agziniza ne gelirse soyleyin

Niye bizden kaçarak gitti. Üstüne dönüp BJK gibi rezil bir kulübün formasını giydi. Bir farkı yok gözümde, yarın biz kapının önüne koysak ertesi sezon BJK hocası olmayacağının garantisini verebilir misin?

leventciğim yaşları küçük bilmiyorlar

ankaragücü maçında emir geldi ve maçı sattı bunu herkes biliyor
5 sene üst üste gidiyorduk ve bağlı olduğu cemaatden emir geldi ve maçı sattı
cemaatin önde gelenleri (nazlı ılıcakın abisi) övüne övüne fbyi biz şampiyon yaptık diyorlardı hatırlıyorsan

sonra beleşe kaçtı gitti emreyide yanına alarak
tarihimizim en büyük bonservisini alabilecekken

sonra üç kuruş fazla veriyor diye bjkye gitmişdi

ben midesiz değilim kimse kusura bakmasın!!!!

bülentdir benim efsanem hasandır hagidir
ergündür hakandır ama bu değildir!

aradan 20 yıl geçmesine rağmen hala tüm şampiyonluk kutlamalarında , fb maçlarında , metroda , istiklalde stadın çevresinde her seferinde türlü türlü küfür yiyen emre yerine

bu bayrağı kerem alacak gibi :)

o kadar küfrü nasıl yedireceksin kendine mal herif ( anneni hiç mi düşünmüyorsun )

bi 20 yılda sen yersin doya doya

Kerem gitmek istediginde yol verilebilecek oyuncu ..Yunus bir sekilde takimda tutulmasi gereken oyuncu umarim yonetim taraftar gibi ergence dusunmuyordur akil davranip bu sureci tatli sekilde sonlandirmak lazim

....................................XXXXXXXXX...................
XXXXXX........SANCHEZ..........APO ?...............JAKOBS
......................LEMINA............TORREIRA......................
SANE............................YUNUS...........................BARIŞ
...................................OSIMHEN......................................

.......................................İRFANCAN...............................
SEMEDO.........SKRİNİAR......OSTERWOLDE......BROWN
................................XXXXXXX........FRED........................
ASENSIO........................TALISCA..........................KEREM
...........................................DURAN..................................

Son 2-3 hamlemiz büyük önem taşıyacak bakalım.
Fb yukarıdaki oyuncu grubu ile yukarıdaki dizilim ve sistem ile oynarsa, muhtemelen her maç min 2 gol yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt