Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea,Lavia’yı göndermek istiyor diye haber görmüştüm. Ulan Osimhen’de olduğu gibi kuş taşa çarpsa da gelse.

Bu arada dünya üzerinde herhalde sıkıntısız alabileceğin herhalde bir mevki varsa oda kalecidir. Bu kadar beklemenin ne alemi var. Her sene bir kişiye takılıp kalıyoruz. Anlamadım gitti.

@ertansuzgun
✅ Rıdvan Yılmaz'ın menajeri Necdet Ergezen: "Beşiktaş ile bir görüşme oldu ancak şu ana kadar biten bir şey yok. Kulüplerin isteği ve önerisinde fiyat farkı var. Bekliyoruz.”

Kerem, Zaniolo takası konuşuluyor. Zani daha potansiyeli açıkçası, Kerem'in bundan öteye gidebileceğini sanmıyorum belki oyun içindeki kararları bir tık gelişir daha fazlası olacağını sanmıyorum, Zani'de ayrı bir soru işareti, hani nakit olarak iyi bir miktara gönderip yerine daha öncelikli pozisyonlara bütçe ayrılması daha mantıklı olur. Yani mesela Kaleci, Sağbek ve Stoper alıp belki kanat yedeğine atletik, güçlü fizikli orta seviye yetenekli genç biri daha makul olur.

Hangi hesap yasaklı hangisi değil zaten haberim yok, ondan paylaşmıyorum burada ama takip de etmediğim halde Galatasaray hesapları düşüyor önüme. Hepsi dünden beri benzer şekilde "oha, ne?" veya işte ya da "neler oluyor" tarzı gizemli mesajlar atıp duruyorlar... Yeni bir dalga geldi galiba da şimdi benzer tweetler... Yani tamam etkileşim falan da, hepten suyu çıktı bu işlerin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt