- 5 Eylül 2014
- 80.361
- 63.082
- 4.393
Bilgiyi veren tanıdığın biri istanbuldan dış ticaretle uğraşan biri5 transfer gerektiği doğru
Bilgiler yanlış

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgiyi veren tanıdığın biri istanbuldan dış ticaretle uğraşan biri5 transfer gerektiği doğru
Bilgiler yanlış
Bilgiyi veren tanıdığın biri istanbuldan dış ticaretle uğraşan biri![]()
Dolunayı bekliyorumBen halen donna veya alissondayım bence alisson olacak
Allah bahtını açık etsin , severim hocayıFutbolu sevmeyle falan alakalı olacağını sanmıyorum bu işin ya bu Denizbank olayı yıprattı hocayı belli
Kadın ticaretiyse , kaynaklarımız aynıBilgiyi veren tanıdığın biri istanbuldan dış ticaretle uğraşan biri![]()
Tek oyuncuyla cozulemez. Sampiyonlar liginde basari hedefleniyorsa ilk 11 icin hem sag bek hemde sol stoper lazim.önümüzde çok önemli 2 karar var
birincisi kalecinin kim olacağı
ikincisi de stoper ve sap bekin tek oyuncuyla çözülüp çözülmeyeceği konusu
özellikle stoper ve sağ bek ayrı ayrı alınmazsa bence eksik kalırız
Enerjisini başkanlık için harcasa ekibi kursa falan şimdiden. Saçma sapan takımlarla uğraşıyor ona üzülüyorum.Allah bahtını açık etsin , severim hocayı
oda artık nostalji oldu
Hiç zannetmiyorum, hoca olarak bile geldiği günden itibaren, kuyusunu kazanlar oldu , başkan olarak seçilmesi çok zor benceEnerjisini başkanlık için harcasa ekibi kursa falan şimdiden. Saçma sapan takımlarla uğraşıyor ona üzülüyorum.
Seçilirse terim seçilir bence. Ama sağlam gelmesi lazım. Şu anki zamanda olacak iş değil.Hiç zannetmiyorum, hoca olarak bile geldiği günden itibaren, kuyusunu kazanlar oldu , başkan olarak seçilmesi çok zor bence
Keşke Taraftara kalsa , bugün aday olsa uzak ara seçilirSeçilirse terim seçilir bence. Ama sağlam gelmesi lazım. Şu anki zamanda olacak iş değil.