Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarından itibaren futbol geri dönüyor, bülten baya sağlam liglerde başlıyor oh be.

Bu italyan medyası ne şerefsiz bir medya. Dün como 3 teklif etti diyorlardı bugün onu biz 3 istiyoruza çevirmişler. 3'e anca kramponlarını alır como.

Tzolakis'in istatistikleri acayip yav. Şampiyonluğa oynayan, kupalar kazanan bir takımda oynaması da avantaj. Lig seviyesi benziyor, kültürü benziyor, Avrupa performansı var. Adaptasyonda sıkıntı çekmez. 40+ istiyorlarsa alamayız ama 20 verilebilir bence.

Yine loan transferler, 3 milyon Euro'lar havada uçuşuyor. Üç kuruşa yollamayın topçuları

Nerden biliyorsun? Belki gizli yurutulen 3 isimden biri budur? Kavukcu 3 isim var daha dedi kimsenin bilmedigi.
Alman medyasi öyle bir girerdi ki, gizliligi felan kalmaz. Adam belkide seneye dk ilk kaleci olacak. Bütün gözler üzerinde su an

Safonov
O brezilyali
X

Bizim üc mevxut kaleci. Onlarada kimse cosmaz, agir yanlis dedi kavukcu

Rekorlar kirdi herif

Alman medyasi öyle bir girerdi ki, gizliligi felan kalmaz. Adam belkide seneye dk ilk kaleci olacak. Bütün gözler üzerinde su an

Safonov
O brezilyali
X

Bizim üc mevxut kaleci. Onlarada kimse cosmaz, agir yanlis dedi kavukcu
Gizli olunca Almanlar gizli tutmayi bilmiyorlar mi?

Şuan basina hiç işim düsmediğine göre kimseyle görüşmüyoruz. Yoksa bu yönetim ağzında adam saklayamaz, birilerine yumurtlarlardi. Demek ki bu kadro ile Avrupa da rezil olmaya doğru gideceğiz

Selamlar, dediklerine katılıyorum renktaş. Ben yukarıda 4 transfer lazım dediğim için açmak istedim,

1- Üst düzey bir kaleci transferi şart. Sebep ne olursa olsun.
2- Sol stoper, sağ bek ve orta saha. Bu bölgelere İngiltere-Fransa-Hollanda gibi ülkelerin alt liglerinden kiralık oyuncu getirerek (potansiyelli, satın alma opsiyonlu) bu derdi çözebilirsin. Bu arada sağ beke Gökhan Sazdağı'nı aldık, Sallai ile beraber dönüşümlü kullanacağız deseler, buna da fitim.

Yani Osi sonrası kaleye 40 milyon euro sık, stopere 25, sağ beke 20, orta sahaya git bi 25'lik adam al falan böyle saçma sapan beklenti içerisinde olmasın zaten hiç kimse.
Bence de bu bölgelere maliyetsiz transferler yapılır muhtemelen. Ben hiç alınmasın demiyorum ama öyle isimler talep ediliyor ki 4-5 transfer için en az 1 Osi parası daha harcamak lazım. Benim de sözüm ona, yoksa kimse alınmasın demiyorum. Yeter ki son gün oyuncu alacağız diye saçma sapan Cuesta tarzı işlere girilmesi yeter. Onlra girileceğine hiç oyuncu alınmasın. 2-3 milyona Boey tarzı işlere fitiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt