Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası belli olmaz sosyal medyada bizim bazı paylaşımlarımızı beğendi.Belki de daha fazla ücret istiyor futbol dünyasında bazı işler farklı ilerliyor.
Aklında kesin olarak biz yokuz.
Bayern yada bir alt kategorideki bir kulüp istiyor eleman.
Göz önünde olmak istiyor. Buraya gelip yine o zorlu eforu çekmek istemiyor işte. Marsilya gibi bir kulüpte dünyaya kendini göstermek için çabalamak zorunda değilsin yada atalanta, lazio falan.
Ama bizim ülkede bizim takımda kendini göstermek zorundasın.
En büyük sorun lig etiketi.

Bu derece mal rakipler ve futbolu yönettiğini zannedenlerle de bu imkansız.

Aklında kesin olarak biz yokuz.
Bayern yada bir alt kategorideki bir kulüp istiyor eleman.
Göz önünde olmak istiyor. Buraya gelip yine o zorlu eforu çekmek istemiyor işte. Marsilya gibi bir kulüpte dünyaya kendini göstermek için çabalamak zorunda değilsin yada atalanta, lazio falan.
Ama bizim ülkede bizim takımda kendini göstermek zorundasın.
En büyük sorun lig etiketi.

Bu derece mal rakipler ve futbolu yönettiğini zannedenlerle de bu imkansız.
İlk tercihi bencede değiliz ama alternatifleri arasında istediği teklifi belki ücret olarak alamazsa aklında varız.Gerilerdeyizdir orası kesin.Biraz da bazı şeyleri kendisinde araması lazım dünyanın en iyi sağ beki olacak özellikleri var ama Bayern de olmadı sakatlıklardan dolayı ya da başka nedenler bilemiyorum

Boey konusunda hareketlilik bekliyorum Marsilya Weah'ı aldı, bence Boey'i alacağız Okan hocanın aklında kesin Boey var
Okan Hoca sürekli Boey diyor zaten. Bayern'den alacağımız 5m'i bırakıp 5+15m zorunlu satın alma ile kiralanacak muhtemelen. Bayern'de çok istiyor gitmesini. 35'e sattığımız adamı 25'e geri alacağız. 1m maaş verirken 3.5m civarı maaş vereceğiz. O arada alıp denediğimiz ve zararına göndediģimiz oyuncular da cabası. İbretlik bir transfer öyküsü olma yolunda.

Adamların stratejik olarak bir bölgeyi eksik bırakmak gibi bir huyu var. Bu sene bek doldurulur muhtemelen kale eksik kalan yer olacak.
Kaleci konusu cok dillendirildi almama şansları yok bekte gelecek ama esas ortasaha kritik
Hoca ısrarla ilk tercihleri istediği icin bence süreçler uzadı diğer sebebte butun yok tek yoneticide ve hersey medyaya cok fazla servis edildi

Birde sunu anlamakta gucluk cekiyorum; bizimkiler bir transfere kafa yorunca baska transferler beklemede mi oluyor? Yani kaleciye suan kafa yoruyorlar, o vakit sag bek ve orta saha transferlerine bakacak biri neden olamiyor? Birden fazla transfer gorusmesi yuruten kulupler var, bizde bu konu neden zor?

Fener bile ayni gunde 2 farkli transfer yapabiliyor.

velicim bu kulubu bilmiyormuş gibi konuşuyorsun

adam akıllı birini alamazlar günay oynar

aynısını sağbekde yaşıyoruz

kaan oynuyor

wan bissakka fırsatı doğdu
alamadılar sonra yok jelertler yok frankonlar

bu kulubu ben biliyorsam isimli birini almadıkları sürece günay oynar !

yani çok alaka

bunlara güvenip genç kalecimi alknır ya !

burada şu genç kalecileri övenler bize jelertleri frankonlarıda övüyordu
hiç utanmıyorlarda

yemezler!
Abi kulüp ne yapar bilmiyorum da, ben kendi yorumumdan mesulum.

Topal’ı 5.5a satmıştın Cana’yı 4.5a almıştın, Marsilya’nın ilk 11 oyuncusuydu Sunderland’de de oynuyordu.

Ayak kalitesi iyi değil diye vazgeçilen bir adamdı zaten ayrıldığı takımlarda.

Lazio’da da 4-5 sene oynadı. Direkt 6.75a satamazdın belki ama 5e falan rahat giderdi.

Rıdvan isimli şahıs bokladı diye adı çıktı.
O da var. Rıdvan o zamanları sabunu gibi davranıyordu.

Birde sunu anlamakta gucluk cekiyorum; bizimkiler bir transfere kafa yorunca baska transferler beklemede mi oluyor? Yani kaleciye suan kafa yoruyorlar, o vakit sag bek ve orta saha transferlerine bakacak biri neden olamiyor? Birden fazla transfer gorusmesi yuruten kulupler var, bizde bu konu neden zor?

Sanirim hep ayni adam bu transfer hamlelerine önderlik ettigi icin. Suan Kavukcu olmali. Kurumsal yapi sifir.

Önce kaleci, sonra sag bek/stoper bakilir gibi.

Transferde 'öncelik' kavramı, kafa yormak ile ilgili değil de, bütçe ile ilgili bir kavram bence.

Yani 'önceliğimiz kaleci' derken, şu an sadece kaleci işine odaklandık, başka kimseyle görüşmüyoruz demek değil, elimizde örneğin 20 milyon var ve bu paranın ana kısmını kaleci için ayırdık denmek isteniyor yani.

Bu süre zarfında mesela, diğer pozisyonlardan birinde bir sonuçlanma olur, öncelik kaleci olmasına rağmen o pozisyon açıklanabilir.

Osimhen bizim her şeyden önce önceliğimizdi ama bir koldan da Sane işi yürütüldü ve Sane daha erken sonuçlandığı için önce Sane açıklandı örneğin.

Transferde 'öncelik' kavramı, kafa yormak ile ilgili değil de, bütçe ile ilgili bir kavram bence.

Yani 'önceliğimiz kaleci' derken, şu an sadece kaleci işine odaklandık, başka kimseyle görüşmüyoruz demek değil, elimizde örneğin 20 milyon var ve bu paranın ana kısmını kaleci için ayırdık denmek isteniyor yani.

Bu süre zarfında mesela, diğer pozisyonlardan birinde bir sonuçlanma olur, öncelik kaleci olmasına rağmen o pozisyon açıklanabilir.

Osimhen bizim her şeyden önce önceliğimizdi ama bir koldan da Sane işi yürütüldü ve Sane daha erken sonuçlandığı için önce Sane açıklandı örneğin.
Parayı harcıyoruz ondan sonra kalan bütçeye göre yapıyoruz gibi mi

Ne demek istedigini anladim ama zaten listene gore transfer politikan olmali. Yani salliyorum kaleceye ayrilan butce 20 milyon euro, bek transferine 10 milyon euro, orta saha da 10 milyon euro gibi.

Burada 2-3 milyon euro oynama olabilir ama bir anda 20 milyon euroluk bek transferi cikmaz mesela, o yuzden diyorum bunlari ayni anda yurutmek gerekiyor illa birinin oncelikle bitmesini beklemeden.

Herif cildiracaksiniz diyo

Siz no name isimler yazıyorsunuz ohohoho

Okan Hoca sürekli Boey diyor zaten. Bayern'den alacağımız 5m'i bırakıp 5+15m zorunlu satın alma ile kiralanacak muhtemelen. Bayern'de çok istiyor gitmesini. 35'e sattığımız adamı 25'e geri alacağız. 1m maaş verirken 3.5m civarı maaş vereceğiz. O arada alıp denediğimiz ve zararına göndediģimiz oyuncular da cabası. İbretlik bir transfer öyküsü olma yolunda.

25e geri alirsak buyuk enayilik yapmis oluruz .. Adam en formda doneminden en dibe geldi 1.5 senede dogru durust oynamiyor bile 15 bilemedin maximum 20 olmali

Bir kere tam kadro Avrupa'ya gidelim arkadaş yine yarım yamalak kadro ile oynayacagız gibi görünüyor.

bjk fenerin yan bahcesi muhabbeti baydi artik adamlar fenere gecen sene 2 macta da soktu 2 onceki sene 1 beraberlik 1 galibiyet aldilar 10 kisi gevirdiler fenere..
Son 3 sampiyonlugumuzda 6 macta 3 G 1B almislar ..
Asil trabzona bakin son 3 mac domalmislar fenere istisnasiz ..
Bjk trabzon samsun gibi takimlarin guclu olmasi her zaman bizim lehimize olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt