Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 Fra
10 Zaniolo
6 Cuesta

Nelssonla Jelert’e de normal şartlarda 10 falan almak lazım totalde

35e yakın kazanılıyor da iyi senaryo bu tabii.
Boyle birsey olursa Galatasaray'in en iyi transfer donemlerinden biri olabilir. Bu yasima geldim, dogru duzgun adam sattigimiz sezon yok. Performans gosteren oyuncularimizi bir sekilde sattik. Performans alamadigimiz oyunculari hep cok buyuk zarara sattik. Borclarimizin buyuk bir sebebi de buydu. Su listedeki adamlari o fiyatlara satarsak efsane bir is olur.

yau senin bir şey yazdığını görmedim bile de, demek istediğim olmayan bir şeyin sadece köpürtme bir haber ile sanki resmen oluyormuş gibi konuşulması.

zamanında 300 sayfa lemina gidecek diye kafa öptüler burada mesela ortada fol yok yumurta yoktu. sonra hakan çalhanoğlu'nu fb'ye verdik 20 gol 15 asist yaptırdık. bir tane utuber çıkıp bir şey osuruyor, buradaki 40 akıllı ipe dizmeye çalışıyor. ona tavım. onu söylüyorum.

yoksa konuşacak 1000 tane konu var. konuşuyoruz da zaten.

"osimhen devre arasında 150 milyon euro'ya al hilal'e satılacakmış. esas plan buymuş. hadi bunu konuşalım" gibi üfürmasyonlara hakettiğinden daha fazla değer veriyoruz. :d
üfürmasyon konusunda haklısın. sanırım niyerjanın 5xl fabriziosu buchi'nin bu transfer dönemine damgasını vuran sözünden bahsediyorsun.

''negatif haberle besleniyorsunuz''

neyse, son günlerde belli başlı konular dönüyor ve ''konuşmayın artık şu konuyu'' gibi mesajlar da peşi sıra geliyor. aslında ona istinaden yazma ihtiyacı duydum. sana yazdım çünkü göğsünde topu yumuşatır gibi cevap veriyorsun, aklımdakini yazıya dökmek için uygun olacağını düşündüm.

Zaniolo 'yu filan boşverip Kaleci Stoper ve Sağ Bek almak gerekiyor öncelikle ki daha orta saha rotasyonumuz rezalet durumda oraya da belki fırsat transferi kovalanacak. Böyle bir durumda Morata & Zaniolo & Köhn ile filan uğraşmamak gerekiyor umarım bir şekilde elden çıkarabiliriz...

Boyle birsey olursa Galatasaray'in en iyi transfer donemlerinden biri olabilir. Bu yasima geldim, dogru duzgun adam sattigimiz sezon yok. Performans gosteren oyuncularimizi bir sekilde sattik. Performans alamadigimiz oyunculari hep cok buyuk zarara sattik. Borclarimizin buyuk bir sebebi de buydu. Su listedeki adamlari o fiyatlara satarsak efsane bir is olur.
İyi oyuncu doğru pazarlanırsa satılır, Nelsson’u 17-18 verdiklerinde satmayınca işler kötü gidiyor elinde kalıyor.

Onun dışında Cuesta ve Jelert dışında sıkıntılı oyuncu yoktu bence elde. Ruslara itelemek lazım bunları.

Zaniolo da sıçmasına rağmen İtalyan olunca piyasası bitmiyor

Barış ve Yunus 40 tan aşağı gitmemeli artık hele bir şampiyonlar ligi oynasınlar çok isteyen olacak. Keremi elin oğlu 30a pazarlıyor bizim andavallara. Barış ve Yunus keremden çok daha iyi ve faydalı oyuncular

Zanioloyi niye tutuyoruz abi yollayin gitsin hicbi yerde tutunamamis adamdan ne medet umuyoruz anlamadim gitti
Yollamak için birinin gelip ciddi ciddi istemesi gerekiyor ya renktaş ondan tutuyoruz. İlla ki kör malın da bir kör alıcısı çıkar. Cuesta için bile ilgi var diyorlar (inanmakta zorlansam da)

İyi oyuncu doğru pazarlanırsa satılır, Nelsson’u 17-18 verdiklerinde satmayınca işler kötü gidiyor elinde kalıyor.

Onun dışında Cuesta ve Jelert dışında sıkıntılı oyuncu yoktu bence elde. Ruslara itelemek lazım bunları.

Zaniolo da sıçmasına rağmen İtalyan olunca piyasası bitmiyor
Dogru diyorsun da senelerce bu sekilde elimizde adamlar varken yok pahasina sattik. Yoneticilerin menejer baglantilarini iyilestirmeleri lazim. Mesela Oliveira'yi satisimiz tam bir rezillikti. Hic mi yoktu bu adamin piyasasi? Surecleri biraz daha iyi yonetmek lazim. Mesela Okan hocanin Nelson ile ilgili elini cok acik oynamasi hosuma gitmiyor. Duygusal degil profesyonel olmamiz lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt