Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndidi iyi topçu bjk için Ndidi-Orkun-Rafa iyi orta saha kağıt üzerinde ama Rafa bjkyi pek sallamıyor gibi geliyor bana. Adam canı isterse oynuyor istemezse oynamıyor hiç istikrarı yok

Köhn kalırsa daha faydalı olur kanatta Zaniolo'dan. Bu adamdan hiçbir halt olmaz. Hazırlık maçlarında gördük hala 2 metre boyuyla 3 kişinin arasına dalıyor oyun zekası yok herifte.

Dogru diyorsun da senelerce bu sekilde elimizde adamlar varken yok pahasina sattik. Yoneticilerin menejer baglantilarini iyilestirmeleri lazim. Mesela Oliveira'yi satisimiz tam bir rezillikti. Hic mi yoktu bu adamin piyasasi? Surecleri biraz daha iyi yonetmek lazim. Mesela Okan hocanin Nelson ile ilgili elini cok acik oynamasi hosuma gitmiyor. Duygusal degil profesyonel olmamiz lazim.
Maaşı çok yüksekti, maaş yüksekse spektaküler oyuncu değilse göndermek çok zor.

Düşük maaş verdiğin adam, biraz da iyi topçuysa her türlü gönderilir.

Nelsson'u bu dakikadan sonra para kazanıp göndermek zor, bizde oynamayacağı çok belli çünkü, böyle olunca takımlar niye para verip alalım kafasına girer zaten.

Untitled-1.jpg

Yerlilerin yeri bir şekilde dolmaz, mümkün değil. Barış’ın fedakarlığı vs düşünüldüğünde öyle topçuyu yabancılarda da bulamazsın.

Guessand falan gelse kanat rolü için doldurur ama farklı mevkilerde esneklik vermez, 70 maç oynar mı o da tartışılır.

Hele satıp yerini doldurmaya çalışırsan o para zaten çöp olur.
Tamam da Baris'in kariyer hedefinin PL oldugunu biliyoruz. Oyuncunun kariyer planlamasinin da onune gecemezsin.
Yunus'u bilemiyorum. Belki onda oyle bir durum yoktur.
Gitmek isteyen oyuncuyu elde tuttugumuz zaman neler oldugunu daha onceden tecrube etmisligimiz var.
Turk oyuncu meselesine gelince cozum cok basit. Senede 5 milyon euro alt yapiya ayiralim, 10 sene sonra Turk oyuncu sorunu diye birsey kalmaz. Ancak uzun sureli plan yapmak bizim milletin kafasina pek yatmiyor nedense.

Tzolakis'i herkes istiyor da febe maçları dışında izleyen var mı bunu? O maçlarda da penaltılarda iyi iş çıkarmıştı onun haricinde pek ekstrem performansını hatırlamıyorum hatta irfan candan yediği gol basitti bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt