Ferhat Ayhan
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2015
- 1.342
- 551
- 983
Benim anladığım uzatmak opsiyonlu uzatırlarsa almak zorundalar. Uzatmazlarsa geri dönecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O 2.7 hala 2.7 mi ya?!şu 2.7yi hemen keçiörene verip barışın payını almak lazımdı
Beraldoyu bende çok salacaklarini dusunmuyorum yav anca kendisi çok gitmek isterse oyle gonderirler bir yere gibi.Yetmez. Hem Kimpembe hem Beraldo'yu ayni anda salamazlar o zaman. Hernandez de stoperde o kadar iyi bir topcu degil zira.
frankowskiden gelen kiralama bedelini diyorumO 2.7 hala 2.7 mi ya?!
Iste o yüzden torreira orda oynamaz.Zaten üçlü oynuyoruz leminayla fazla defansif bir ortasaha oluruz gibi geliyo, kreativite ne olur bilmem, torrik bayağı ilerletti gol asist![]()
yani geri dönecekBenim anladığım uzatmak opsiyonlu uzatırlarsa almak zorundalar. Uzatmazlarsa geri dönecek.
Şartlar:
2027/2028 sezonu sonuna kadar uzayda yaşam bulunursa opsiyon devreye girecektir
Haaa da, barışın keçiörendeki pay ne kadar bende onu kastettim.frankowskiden gelen kiralama bedelini diyorum
satıştan %20Haaa da, barışın keçiörendeki pay ne kadar bende onu kastettim.
ödesek bile 7.7+1.3 kalıyor her türlü güzel işmaaşını biz ödeyeceğiz herhalde
Nerede oynatcaz trossarı kanat oda bizde yeterince kanat varbence Barış kalsa da Trossard gibi birini almak lazım Morata'dan 8m Zaniolo'dan 12m alıp Trossard çözmek lazım Arsenal çok doldurdu kadroyu
öyle şey mi olur yau :dMaaşının hepsini biz ödüyoruzdur ona göre hesaplayın
Eskiden orda değilmiydi bu adam yaw,Iste o yüzden torreira orda oynamaz.
Kesin öyle yoksa senelik 2.7 kiralama vermezlerdiöyle şey mi olur yau :d
maaş farkını veriyoruz.
Mertens'te Trossard'ın yaşına kadar sol kanattıNerede oynatcaz trossarı kanat oda bizde yeterince kanat var