Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi uefada rezil olduk gecen sene

Aynı kadroyla cl’ye giriyoruz

Cok fena ezecekler
Uefa'da rezil olmadın gruplarda son 3 maça kadar. Aynı kadro ile de girmiyoruz. Lemina, İcardi(Kötü geçen maçlardan önce sakatlanmıştı), Sane, Sallai gibi isimler yoktu. Kaleci, sağ bek, genç kuralına uygun orta saha bir de sol stoper konusunda eksiğimiz olduğu ve CL için bunların gerekli olduğu ise bir gerçek.

MHY: "Alo ben Mert Hakan Yandaş, nasılsın kardeşim?"

KA: "Iyiyim abi, beni aradığın için teşekkürler."

MHY: "Hiç canını sıkma, Fenerbahçe camiası seni bağrına basar. İnsanların söylediklerine kulak asma. İçin rahat olsun, biz seni kurda-köpeğe yem etmeyiz."

MHY: "Geliyorsun, tamam?"

KA: "Sağolasın, hayırlısı inşallah."

[Takvim Gazetesi]

ulan bu Turk medyasi hic degismez ya, 100 senede gecse hep boyle kalacak :asd:
yine mi efes?

blues bar'da, michael jordan, scottie pippen, toni kukoç luc longley, jud buechler, steve kerr birarada. ve sonra güzel bir sohbet başlıyor. önce avrupalı toni kukoç geliyor. ve ilk sorusu, ‘‘türkiye'de kim şampiyon oldu, gene mi efes?’’ diye soruyor. ‘‘hayır’’ diyorum, ‘‘ülker oldu bu sene.’’ ‘‘değişiklik iyi’’ diyor kukoç ve ekliyor, ‘‘ama ülker bir türlü avrupa'da iyi yerlere gelemiyor.’’

nba şampiyonluğu için utah jazz'la final serisi maçlarına çıkan c. bulls'lu yıldızlar, türkiye'deki transfer rakamlarına inanamadı.jordan, ibrahim kutluay'ın aldığı transfer ücretini duyunca, ‘‘dalga mı geçiyorsun’’ derken yüksek rakamları eleştirdi.

Dayak yedin dalga geçtiler

Milli takımda oynadın torpilli dediler

Acı çekerek kanla terle aldığın şampiyonluklara bok attılar

Sahanda geldiler en çok sana bulaştılar haksız yere ceza al diye tffye şikayet ettiler

Ekstra omurgasız bi şerefsiz olmak lazım buraya gitmek için

Senaryoya gel;

Taraftar bunları yok edecek, linç yiyecekler diye, uçak boş dönüyor rezil oldular diye, CL maçına yetişecek deyip yetiştiremediler diye, Yağız üzerinden Düzenin adamı sözde tarafsız Ersin'e haber yaptırıyorlar, Sercan Yağız yapsa yönetimden yaptırıldığı belli olacak çünkü, sırf başarısızlıklarını örtmek için, 2 cümle yazdırarak yarın ki tepkilerin önüne geçme çabası, inşallah Kerem bugün olmasa bile yarın gider, kaosun içinde görürüm ben onu Cengiz tutmadı ki tepki vermeyen bir adam, Kerem her türlü enkazın altında kalır ve o maaşla hiçbir yere de gidemez. Beter olsunlar parayı böyle harcamaya devam ettikleri sürece başarılı olma şansları yok.

Fener nefretim yok ya bir kulüpten neden nefret edeyim

Mesele kulüp içerisindeki bireyler

Semih Şentürk’ü severdim mesela

Ama bu Mhy gerçekten orul orul bir eleman

Dayak yedin dalga geçtiler

Milli takımda oynadın torpilli dediler

Acı çekerek kanla terle aldığın şampiyonluklara bok attılar

Sahanda geldiler en çok sana bulaştılar haksız yere ceza al diye tffye şikayet ettiler

Ekstra omurgasız bi şerefsiz olmak lazım buraya gitmek için
Para için onurundan fazlasını verir bu tipler
Takmayınız
Hatta çok eğleneceğimiz olaylara karışacak izleyin görün

Diego Carlos a skinner e milyonlar ödeyen camiaya bir laf etmeyen oshimen in parayi hesaplayan medya niye boyle yav

Fenerbahçe sezonun ilk 5 maçında 1 mağlubiyet 1 beraberlik alır validesinin g noktasını tersten görür gibi

TFF: "Süper Lig'de geçen sezon VAR doğruluk oranları:"

* (1 - 19. hafta): %87.9
* (20 - 38. hafta): %88.0
* (Bu sezon hedef): %91

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt