Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan, Okan'i sevmiyor. Okan varken, Okan cok sinirli ve Avrupa'da basarisiz olacagiz diyor. Sonra Okan giderse, daha cok puan alacagiz ve Okan daha mutlu olacak. Aksi taktirde, Okan , Okan'i uzmeye devam edecek.
Stressed College Life GIF

Transferde aşırı başarısız bir yönetimdi bunu kabul etmek lazım. 1 fotoğraf paylaştı diye falcao'ya 22 milyon euro verdiler mesela banega alıcağız diye yola çıkıp elinde ki orta sahayı kaptırdılar falan tonla rezillik vardı.
alakası yok başarısızlık ile. FFP kıçımıza girmiş. Satmadan kimseyi alamıyorsun ve önceki yönetim sağolsun takımdakilerin maaşları o kadar yüksek ki kimseyi satmayı bırak bedava bile gönderemiyorsun. Mecbur kalıyorsun bonservisi olmayan oyuncuları almak için kol gibi maaşlar vermeye. FFP ile kulübün eli kolu bağlanmış ama transfer yapamıyor diye laf ediliyor.

Doğru olma ihtimali yüksek çünkü portekiz basınında yunusla ilgili haberlerin çıktığını hatırlıyorum. Sırf bu yüzden başkan olaya el atıp bugün resmi sözleşmeyi imzalatmış olabilir. Çok şerefsiz bir örgüte karşı savaşıyoruz zamanında Boey'e de rogon aracılığıyla böyle bir şerefsizlik yapmışlardı sırf o yüzden rezerv takımına vs yollamıştık hatta.

eski açık forumda takıldana kıyıcı ve erinçle okan buruk översiniz!

lazio maçından sonrs hala daha nasıl rahat olabiliyorsunuz?!

100 tane geçiş yedik yüne saçma salak futbolu yüzünden
ki lacio maçı fragmandı

hala daha ortasahayı yarım ağızla söylüyor
okadar çok istemiyor ki ortasahayı tepki olur diye yarım ağız bakarız diyor

sağbek ve sol stoper demiyor 1 defans alacağız diyor yani kafasınds hem sağbek hem sağstoper oynsysn biri var apoyu kesmeye yüreği yetmiyor resmen

sonra avrupa takımları geçen sene ki gibi aponun üzerinden geçince burada uyaranlara niye hocaya sallıyorsunuz diyorsunuz

görünen köy kılavuz istemez !

yine illa 5 yiyincemi akıllanacak!
Sallaiye Macar salamı
Okana garson
Abdulkerime üzerinden geçince falan yaz zaten bir yaptırım olmuyor reis beni takma keyfine bak.

Morata'nin tapusunu aliyoruz demek. :unsure:

]][emoji6][emoji6]" data-quote="Veli Baltacı" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
abi bunu [emoji6].ciye falan yazıyorsun da, ben hiç böyle bir şey duymadım. kaynağın nedir?

Ne kaynagi

Iftira atiyorlar iste

Okan hoca’nin umrunda bile degil,sinek viziltisi gibi

Moratayı al, Suudilere sat. Win-Win

He satmasak da olur, o kalitede birini bulmak zor zaten.

Beşiktaş, Leon Bailey'in şartlarını sordu. (Matteo Moretto)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt