Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer durumunu şöyle özetleyelim.

Engin Baytarın fake hesabının asıl hesabını kapatabileceği konusuluyor

Sallaiye Macar salamı
Okana garson
Abdulkerime üzerinden geçince falan yaz zaten bir yaptırım olmuyor reis beni takma keyfine bak.

sallaiye salammı dedim?!?!
o ülkelerden futbolcu istemiyorum dedim

okan buruk avrupada futbolculara karışmasın çaylarını eklerlerini getirsin demekde ne var
rezil rüsva etti bizi avrupada !
bırakda bir bedeli olsun bunun!

aponun üzerinden geçmedilermi avrupada geçen sene biz başka maçlarmı izledik
bizimde üzerimizden geçildi apo sağolsun onlar ne olacak !!!!

size göre herşey güllük gülistanlık galiba

geçen yazda uyardım! gördük avrupada!

Geri dönme yok. Direk 2 yıllık kiralama yasak olduğu için böyle oyuncu artık Rennes'in oyuncusu.

Böyle bir yasak var mı cidden?

Yasak varsa zaten resmi olarak 2. yıl kiralama opsiyonuna zorunlu resmen yazamayız demektir. Yani sadece sözle anlaştıysak da uyarlar mı nasıl emin olucaz?

alakası yok başarısızlık ile. FFP kıçımıza girmiş. Satmadan kimseyi alamıyorsun ve önceki yönetim sağolsun takımdakilerin maaşları o kadar yüksek ki kimseyi satmayı bırak bedava bile gönderemiyorsun. Mecbur kalıyorsun bonservisi olmayan oyuncuları almak için kol gibi maaşlar vermeye. FFP ile kulübün eli kolu bağlanmış ama transfer yapamıyor diye laf ediliyor.
Yanlış bilgiler vermişsin. Ndiaye, Gomis yanlışım yoksa Fernando ve Garry satıldı. Belhanda'ya teklif vardı ama Fatih hoca sattırmamıştı. Falcao, Diagne'yi almışlardı.

Sinan Yılmaz: "5 milyon Euro'yu görünce Fenerbahçe'ye gideceksen niye Galatasaraylılık edebiyatı yapıyorsun, niye geçen sene Fenerbahçe'ye küfürü başlatıyorsun? Küfürü de Kerem başlatıyor orada. Durduk yere küfür ediyor Fenerbahçe'ye bir video'da."

İkinci yıl kiralaması opsiyonlu ama ondann sonraki satış zorunlu nasıl oluyor? İkinci yıl kiralarlarsa sonra satış zorunlu oluyor gibi bence. Yani aslında şimdilik sadece 1 yıl kiraladık. Ben öyle anlıyorum bu KAP'tan...

maasini biz odeyecegiz ya muhtemelen onu kilifina uydurmak icin boyle bir is yapmislar..
Kafa bulandiracak durum yok zararsiz sattik cok sukur

sallaiye salammı dedim?!?!
o ülkelerden futbolcu istemiyorum dedim

okan buruk avrupada futbolculara karışmasın çaylarını eklerlerini getirsin demekde ne var
rezil rüsva etti bizi avrupada !
bırakda bir bedeli olsun bunun!

aponun üzerinden geçmedilermi avrupada geçen sene biz başka maçlarmı izledik
bizimde üzerimizden geçildi apo sağolsun onlar ne olacak !!!!

size göre herşey güllük gülistanlık galiba

geçen yazda uyardım! gördük avrupada!
ben bu takıma saygı duyuyorum sevabıyla günahıyla sen duymuyorsun fark bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt