Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubat Tokmakçı 56
Hayri Cund 64 diyorlar Eyüp abi

Eğer öyleler ise ikisi de abimdir..

Ben 37 - 38 yaşlarında iken 51 yaşında olan Metin Ergüneş abi vardı.. Miami den yazıyordu..

Bir de Ahmet Kolkoparan var hatırladığım.. Sürekli forma dizaynı yapan bir abiydi.. Sanırım küstürdüler onu..

Twitter da birisi ismi saklanan kalecilerden biri Trubin demiş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama en az 30 kâğıt isterler.

Sinan Yılmaz: "5 milyon Euro'yu görünce Fenerbahçe'ye gideceksen niye Galatasaraylılık edebiyatı yapıyorsun, niye geçen sene Fenerbahçe'ye küfürü başlatıyorsun? Küfürü de Kerem başlatıyor orada. Durduk yere küfür ediyor Fenerbahçe'ye bir video'da."
Radikal islamcı, akpli, fbli işte ne bekliyorsun ki

Kerem utanır mı bilmem
382528-1737497647.webp

Ekleme: Tipe bak nemrut olmuş bu yaw, yoksa bize mi böyle gelmeye başladı. Tipini tiptiğimin 🤬 😃

Eğer öyleler ise ikisi de abimdir..

Ben 37 - 38 yaşlarında iken 51 yaşında olan Metin Ergüneş abi vardı.. Miami den yazıyordu..

Bir de Ahmet Kolkoparan var hatırladığım.. Sürekli forma dizaynı yapan bir abiydi.. Sanırım küstürdüler onu..
İkisinide hatırladım abi , ama o zamanlar ben yazmıyordum sadece okuyordum

maasini biz odeyecegiz ya muhtemelen onu kilifina uydurmak icin boyle bir is yapmislar..
Kafa bulandiracak durum yok zararsiz sattik cok sukur

İnşallah öyledir. Ben bu tarz soru işaretlerini dile getirince herkes "merak etme tamam işte" yazıyor, sonra olmuyor. Zaniolo satışlarında da söylemiştim bu adam gitmez bu anlaşmayla diye. Herkes oooo ne güzel sattık ama diye yazıyordu burada. Demiyorum ki ille benim dediğim gibidir AMA o 2. sene opsiyonunu EĞER 2 YIL KİRALAMAK YASAKSA nasıl resmiyete döktük bilmiyorum. Yani ıslak imzalı şekilde vardır umarım. Yoksa "sözle öyle anlaştık" olayının bir kıymeti yok, 1 sene sonra eğer imzalı belge yoksa isterse cayar adamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt