- 6 Eylül 2014
- 93.850
- 64.634
- 4.608
Kaazem oligbe kim lan Trabzon almis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pilotun kucağına da Elliot oturmaz mı?Bi uçak kaldırın İngiltere'ye. Önce Londra; Chelsea'den Veiga ve Gusto'yu kirala kuzeye geç Bisouma'yı al. Arka koltuğu 5'lemek için Manchester'a geç Ederson + İlkay yap bitir![]()
TS’nin aldığı topçuya bak
Bizi insta da takibe almis haberler var, dogru muFerdi’yi alabilsek keske sağ beke
Yok üstad almamis takibeBizi insta da takibe almis haberler var, dogru mu
Bizi insta da takibe almis haberler var, dogru mu
Zaniolo artı paraTurbin i nasıl alacaz lan

Sabah 5’te gelecek üstadAha İzmir'de su kesintileri başladı. Klimanın tahliye suyunu biriktirip taharet alacağız artık. Nefret ediyorum bu şehirden
Sakalımız yokDün burda bir arkadaş Trubin'in ismini geçirmişti. Bizde Benfica bu dönem herkesi yolladığı için istemediğimiz oyuncuları önerelim filan yazmıştık. Bugün listemize girmiş. Ne güzel habercilerimiz var bizden sonra yazıyorlar.
O aradığımız sağ bek kesinlikle Wan bissakka bu arada orta sahaya bissouma sağ bek bissakka çeksek hayvani tempo yaparızya kim bu türbün mürbün
gidin ederson akanji wan bissaka ilkay milkay çekin gelin ya
ukrayna rus polonya iskandinav macar salam fln uzak durun ya
yeterrrrrrr şu kazmalardan bıktım artık
Denize gir çık mis gibi olursunAha İzmir'de su kesintileri başladı. Klimanın tahliye suyunu biriktirip taharet alacağız artık. Nefret ediyorum bu şehirden