Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın üç senedir ilk kez yüzünün güldüğünü görüyorumben zaniolonun kalmasi yonunde fikir beyan ediyorum ( sormadiniz fikrimi biliyorum ) en azindan ilk yarinin sonuna kadar kalsin devamli oynasin ilk 11 olarak ,antromanda baya istekliymis tutrsa ikinci ikinci forvet kanat orta sahayi yedeklemis olucak ,, tutmazsa subatta gonderirisin. he desen italyadan biri alir ,,,
bak abi çok fena herif. Jelert olsun diye beklediğin süreçte bunu yetiştirip satarsın jelert için hala büyüyecek abisi dersin
Ulan Kerem 1 hainse bu 1000 hain. Gelmemek için kendini yırtıyor yazın başından beri, ayrılmak için sakatım diyip maçlara çıkmadı kritik süreçlerdeyken. Ne zaman bizi sorsalar burda düşmanlık yapmışız gibi yok cevap falan vermeyeceğim çekiyor.
Hala bunun peşinden koşuyorlarsa günün sonunda bu kronik herif gelirse izlemem bu sezonu. Osimhen değil Batistuta gelse izlemem.
GOOOOOOOL

Sallai bek rotasyonunda artık, Yunus-Sane-Barış oraya biri daha lazım idi, Zani oldu. Şahane benceBuchi baba soylemisti 18 gibi falan adam tier 1 cidden![]()
Sallai bek rotasyonunda artık, Yunus-Sane-Barış oraya biri daha lazım idi, Zani oldu. Şahane bence![]()
Kaan hiç olmuyor oraya abi ya, biri gelesiye kadar mecburvah gsm vah
sallainin bek olduğu bir gs yarım gsdir
Kaan hiç olmuyor oraya abi ya, biri gelesiye kadar mecbur
Muhtemelen beklentiyi düşürüp beklemeye geçtiler Donnarumma için. Bu yüzden kaleci transferi uzayacak. Aynı zamanda 1-2 ismi de cepte tutmaya çalışıyorlar şu an. ŞL'ye kadar beklerler.Donnarumma bize gelecek bu işin sonunda hissediyorum
gardinin we re tryin demesinden beri
süreç oraya doğru ilerliyor
yine kuş taşa çarpıp bize düşecek gibi
Çok zorlama oluyor harbi, Sallai bile fark koyuyor bek için. Kaan çok verimli oyuncu ama ön libero yap gerektiğinde stoper yap bek yapma Sn Buruk hocamya zaten kaanı sağbekde 1 kere daha denerse
1 ay banlanırım !!!! banla beni 1 ay çünki sadece sallamakla kalmayacağım bu sefer
yetti artık
Donnarumma bize gelecek bu işin sonunda hissediyorum
gardinin we re tryin demesinden beri
süreç oraya doğru ilerliyor
yine kuş taşa çarpıp bize düşecek gibi
Bizim oyun stilindeki defansif aksiyonu koşup rakibi bozup topu alması yav.Fersah feraah var çocukta. Araya girip iyi de kesiyor. Full kanat bek herif bayağı hepsini yapıyor.güzel ama full sağ kanat , defansif aksiyonları göstermemişler , bu arada frankowski Show yapar Renneste
İşte bana saçma geliyor koca sezonu sağ bek rotasyonunda Sallai & Kaan ikilisiyle mi götüreceğiz? Veya stoperde Abdülkerim ile şampiyonlar ligi mi oynayacağız? Yunus & Sane & Barış rotasyonuna Zaniolo da eklensin diye Sağ Beksiz kalma fikri çok mantıklı gelmiyor banaSallai bek rotasyonunda artık, Yunus-Sane-Barış oraya biri daha lazım idi, Zani oldu. Şahane bence![]()