- 2 Nisan 2012
- 43.310
- 22.305
- 2.888
Kaleci ŞL listesine yetişmeyince Günay;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bissakka olmaz mı acaba ya salmaz mı kulübü tam bziim sistemin bekiBir adet bize yakışır bir kaleci ve bir adette çok iyi bir sağ beke ben fitim .Orta sahaymıs sol.stopermis falan gibi bir beklentim.yok yönetimden ama kale ve çok iyi sağ bek ekmek gibi su gibi ihtiyaç bunlarıda bir zahmet alın
Belki ilk yıl 1 maça çıkarsa kiralık sözleşmesi 1 yıl uzar vs diye bi madde vardırİnşallah öyledir. Ben bu tarz soru işaretlerini dile getirince herkes "merak etme tamam işte" yazıyor, sonra olmuyor. Zaniolo satışlarında da söylemiştim bu adam gitmez bu anlaşmayla diye. Herkes oooo ne güzel sattık ama diye yazıyordu burada. Demiyorum ki ille benim dediğim gibidir AMA o 2. sene opsiyonunu EĞER 2 YIL KİRALAMAK YASAKSA nasıl resmiyete döktük bilmiyorum. Yani ıslak imzalı şekilde vardır umarım. Yoksa "sözle öyle anlaştık" olayının bir kıymeti yok, 1 sene sonra eğer imzalı belge yoksa isterse cayar adamlar...
Biz de transfer bekliyoruz
Okan buruk : sane’nin ağrısı var.Antep maci muhtemel 11’lerde Sane’nin olmayacağı söyleniyor
Gercekse olay cikar
Herif 2 haftadir idmanda zaten hazır geldi böyle bi deplasmanda oynatmayacaksan niye aldın abi
Geçen seneden daha kötü bi kadro var antep deplasmanı için
Şampiyon kadrodan Muslera yerine Günay var sadece. Nasıl daha kötü kadro olabiliyor? Sezonun ilk maçına transferleri yetiştirdiğin kaç sezonun var senin?Antep maci muhtemel 11’lerde Sane’nin olmayacağı söyleniyor
Gercekse olay cikar
Herif 2 haftadir idmanda zaten hazır geldi böyle bi deplasmanda oynatmayacaksan niye aldın abi
Ufak agrilari vardi ama macin devaminda sure vermek istiyoruz.Antep maci muhtemel 11’lerde Sane’nin olmayacağı söyleniyor
Gercekse olay cikar
Barış ve Yunus fişek gibi gözüktü hazırlık maçlarında. Sane %100 değilse maçın gidişatına göre sahaya atmak mantıksız değil.Antep maci muhtemel 11’lerde Sane’nin olmayacağı söyleniyor
Gercekse olay cikar