Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası orta sahaya tek hamle yapılacaksa İlkay'ın olmasını istemem. Çok net şekilde Torreira ve Lemina ile birlikte rotasyona girebilecek 2002 kontenjanından defansif, enerjik bir oyuncu isterim. Artı olarak İlkay gelecekse kabul ederim tabi ki.

Bu arada Haluk'un dediklerinden sonra kısa vadede İlkay için hamle olacağını da sanmıyorum. Kaleci ve defans hattı tamamlanmadan İlkay hamlesi gelmez. Singo, Juventus'a gidiyormuş. Bu habere de sevindim. Oyuncuyu beğenmekle birlikte bizimkilerin sağ bekle stoperi tek oyuncuyla kurtarma sevdasından uzaklaşmaları için güzel bir hamle oldu

en güzel ekleme
Renato Veiga
Wilfred Singo
Kaleci şeklinde olurdu
diğer u23 oyuncu da 10 no çekerdik bu şekilde Zanolo bile kadroda kalabiliyor

Kaleci
Singo Davinson Veiga
Barış Torreira Sara Yunus
Sane
İcardi Osimhen

Kaleci
Singo Davinson Veiga Jakobs/Eren
Torreira Lemina
Sane Yunus/Sara Barış
Osimhen

dünyanın en iyi 3-5 forvetinden birini almışsın icardi varken

2si hazır olmadığı için barış oynayacak diye beyefendi olay çıkaracakmış yapma yav

napcaktık antep ve karagümrük için 2 haftalığına haalandı mı kiralayacaktık
ya cafo abuk subuk konuşma ya ,
10 yaşında çocuk musun , bunu mu anladın dediğimden

Bir sabah ansızın Nelson + Kiralık Yusuf Demir + 9M’e Romulo denen top tepiciyi ekibimizde görebileceğimiz gerginliğini taşıyorum.

Renato Veiga
Noah Atubolu
Wilfred Singo

Tüm dertleri bitirir son olarakta İlkay çekilebilir üstlerine

ya cafo abuk subuk konuşma ya ,
10 yaşında çocuk musun , bunu mu anladın dediğimden
hacı bu aşağıdaki yazının hiçbir anlamı ve mantığı yok istediğin kadar anlat

dünyanın hiç bir takımında bendeki 9 numara rotasyonu yok diye avel avel hava basıp gezerken , kalkıp barışla kutucuyla forvet oluşturuyorsan az bile konuşuyorum da neyse

Ben yuksek maas, basarilar yasamis adamdan cekinirim valla. Yasi genc ama tepeyi gormus adam sonucta.

Hirsi olan , basari odakli, genc ve ucuz isim lazim(bonservis degil, maasi ucuz)Basindan beri arziladigim profil bu. Zaman gectikce ligler baslarkende ihtimalin cok azaliyor bunun icin. Dusunulmeyen ya da yedege kitlenenler kalacak masada. Kesin fazla para verecegiz vede.

Donnaruma butcesi olsaydi zaten ederson bitirilmisti. Yok fener araya girdi, city 20 ye cikardi hikayelerini medya kullansin, ben yemiyorum hic.

Multi-task yapamiyor yonetim. Hel tek gundemde ugrasanlar var, kalani yatiyor.

Haziranda hatip cikip demedi mi misal stoper ve kaleci isi bende diye. Haliyle 2 ayda 0 surec yurutuldugu belli.
Almamız gereken kaleci profili hususunda aynı görüşleri paylaşıyorum. Ancak Donna'nın ben hırslı, işini seven, özverili bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Ve başarısını da buna bağlıyorum. Birçok defa kurtardığı bir pozisyondan sonra çocuk gibi sevinerek hoplayıp zıpladığını gördüm. Yine kazandıkları maçlarda yumruklarını sıkarak bağırdığına şahit oldum.

Almamız gereken kaleci profili hususunda aynı görüşleri paylaşıyorum. Ancak Donna'nın ben hırslı, işini seven, özverili bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Ve başarısını da buna bağlıyorum. Birçok defa kurtardığı bir pozisyondan sonra çocuk gibi sevinerek hoplayıp zıpladığını gördüm. Yine kazandıkları maçlarda yumruklarını sıkarak bağırdığına şahit oldum.
Adami kotulemiyorum yav, herif 1 numara.

Benim kendi icimdeki cekincedir hep. Icardi bonservisi alirkende ayni seyi yasadim. (Belli noktada Osi icinde ufakta olsa "aynen devam"i gormeden rahat edemeyecegim)

Hadi onlar forvet. Superstar. Kaleci icinde o butceye %100unun garantisi lazim benim ozelimde rahat etmem icin. Cunku az paralar degil, imza attiginda baya sey bagliyorsun.

Bunun haricinde kisa surec olmayacagini dusunuyorum. Beklemek bence risk. Su an yapabilecegin hamleleri kacirmakta bir risk. Yakinda kimse omurgasindan adam vermez sana cunku. Ortada kalirsak CL de cok dizimizi doveriz.

planlama...yonetimin hala sikinti yasadiginin belli oldugu nokta planlama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt