Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.279
- 16.263
- 1.578
İşin sonunda Ederson gelecekse ben beklemeye razıyım, ama son günlerde gidip Berke'yi alırsanız o zaman en ağır eleştirileri alırsınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ocağa kadar sabredermiyizİşin sonunda Ederson gelecekse ben beklemeye razıyım, ama son günlerde gidip Berke'yi alırsanız o zaman en ağır eleştirileri alırsınız.
Ben bu transfer dönemini söylüyorumOcağa kadar sabredermiyiz
Lunin(Günay)
Davinson(Arda)Lemina(Transfer)Jacobs(Apo
Barış(Sallai)Tor.(Berkan)Sara(?)Ferdi(Eren)
Yunus -Osimhen(İcardi)-Sane
Avrupa da iş yapar mı acaba 7 oyuncu direk savunma yapabilir bu sistemde önde de 3 hızlı ve teknik oyuncu belki de iş yapmaz ama kesinlikle Barış, Yunus ve Sanenin aynı anda sahada olduğu bazı sistemler izleriz. Ligde 4231 den devam ederiz muhtemelen.
Ben de sıkıntıdan dalga geçiyorum sedat, iş oraya doğru gidecek gibi görünüyor, ha babam bekliyoruzBen bu transfer dönemini söylüyorum
Şu dönemde manaya giden topçu da zeka yoktur.
Manchester United, Benjamin Šeško ile 2030 yılına kadar anlaşma sağladı.
Šeško, Manchester United'ı istediğini RB Leipzig yönetimine iletti.
Manchester United'ın yaptığı teklif 75+10 milyon euro. Kulüpler arasında pazarlıklar devam ediyor.
[David Ornstein]
09.08.2025:
Manchester United, Leipzig'in Sloven santrforu Benjamin Šeško ile 2030 yılında kadar sözleşme imzaladığını açıkladı. Bonservis bedeli 75+10 milyon euro.
5400 civarında başlıyor 8000'e kadar gidiyorAdidas magazasi?
Ekli dosyayı görüntüle 298069
Fiyatlari storelarinda boyle, burda ne olur allahbilir
Bende Kerem için böyle dua etmiştimBizi zaha avelinden kurtaran önce rabbime şükürler olsun
Beğendiğin herhangi bir gs mensubu olmadığı için şaşırmadımBende Kerem için böyle dua etmiştim
Barış Yunus beğenirim yerlilerden Kerem hainine bir laf edersin umarimBeğendiğin herhangi bir gs mensubu olmadığı için şaşırmadım
2 tane lazım hattaLiverpool'un 4 tane üst düzey ortasahası var. Gravenberch,Macallister,Szoboszlai,Wirtz, Yedekleri Endo,Jones,Elliot. Bizde Lemina-Torreira-Sara'nın yedekleri Berkan,Kaan,Efe,Eyüp. Oraya en az 1 as seviyede bir oyuncu lazım.
Azıcık kendinle ilgilen birader hep futbol hep futbol olur mu yaşlı basli adamsın. 69 diyorlardı senin için öldü diyordu @Gökhan AytepeBu sessizlik can sıkmaya devam ediyor.
Masonum bizim hocamız biraz zorlasa orta sahasiz oynayacak2 tane lazım hatta