Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 aydır sakat ozan kendine gelmeden kimsenin düşüneceğini sanmıyorum, sezon sonu da sözleşmesi bitiyor sakatlanmaz toparlanırsa bedava gelsin seneye
Takıl etmedim yalan olmasin oynadığı döneme göre baz alarak konuştum sözleşmesi bitiyorsa o şekil gelmesi daha hayırlı o zaman.

Hasan ile ayni fikirdeyim.

Benim buradaki cekincem, nakit sorunumuz olabilir mi acaba diye. Limitsel sorun yok duruyor cunku.

Singo isi de var zorluyoruz heralde. Ikisi total 40+ nakite bakiyor.
Diğer adayları bilmiyorum ama Lammens işini zorlarsak bu hafta bile bitirebiliriz. Morata'dan denildiği gibi nakit 6-7 milyon nakit gelirse mesela peşin 5 +15 milyon taksit yada 5 kiralık+ 15 zorunlu satın almaya Lammens'i alabiliriz. Bakalım bence @Veli Baltacı dediği Safanov garanti görülen bir isim en kötü o olur kafalarındalar. Umarım Donarumma gibi olmayacak isimlerde vakit kaybedip olacak isimleri de kaybetmezler. Nick Pope ismi ile uğraşıyoruz olabilir gibi geliyor bana.

Morata da gidiyorsa Köhn+Jelert+Yusuf ile beraber Zaniolo'ya alan açılıyor yabancı sınırında.

Deport: Morata, Cuesta, Nelsson, Köhn, Yusuf, Jelert

Davinson
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sane
Zaniolo
Sallai
Icardi
Osimhen

Kaleci
Sağ Bek
Stoper
Orta Saha

İkisi u23 olacak. Bence şu an hedef de bu.
Hocanin 4 transfer hedefine uyan bir analiz. Ustteki alinti listene bakinca sag kanat agliyor.

Sane oynasa defansif zaafiyet/ destek bulamama derdi cikabilir ortaya vs.
Yunus oynasa yorgunluktan dusebilir mac icinde.

Hareketlenmesi lazim ortamin yakinda, zaman daraliyor

Yüksek miktar para vereceksek taksit halinde Lammens ya da Tzolakis alınmalı ikisi de daha ciddi transfer yapmadığı için bence fırsat transferi olur.Eger uygun bonservis felan olacak Ederson tercihim olur.Donnaruma düşününce gerçekçi gelmiyor.

vallah ben bizim kulüp içi dinamikleri ile bir futbolcuya -en azından bu yaz döneminde- 20 m bonservis verebileceğimizi pek ihtimalli görmüyorum.

zaten ilk gidilen bu profildeki (genç ve yüksek bonservisli) kaleciyi (petrovic) de, kiralık+zorunlu opsiyon olacak şekilde kovaladık. kulübü o şekilde verseydi, oyuncu da ikna olmuştu, geliyordu.

3-5 m euro bu sezon, kalanını önümüzdeki sezon zorunlu olmak kaydıyla kabul eden bir kulüp olursa, yüksek bonservisli kaleci alırız.

onun dışında babalardan biri kulübünden bonservisini alırsa, 0 bonservis ya da cüzzi bir kiralama + yüksek maaş ile tecrübeli baba kalecilerden birini alırız diye düşünüyorum.
Benim hissettiğim Nick Pope ile uğraşıyor olabilirler bunlar. Lammens işiniz daha az bonservise yada zorun satın alma ile yapmaya çalışıyor olabilirler. Uğraştığı isimler olmazsa 2 hafta içinde o zaman Safanov'u bitirecekler gibi geliyor bana. Ben bu hafta sonuna doğru somut gelişmeler olur diyorum. Özellikle Morata işi hallolup oradan nakit 6-7 milyon euro nakit gelirse.

Liverpool taraftarları hala Ozan Kabak övüyor nasıl bir etki bıraktıysa, keşke sakatlanmasaydı kadromuzda olsaydı diyorlar

moruinho zeki çeliki aramış seni istiyorum demiş Zeki demiş başka bir takıma giderseniz tekrar konuşuruz

Bu düşünceyi kabul ediyorum tutamadığı için bizde zaten.Simdi benim söylemek istediğim şu Osimhene 75 verdik Saneyi aldık.Kaleciye belli bir meblağ ayrılmaya çalışılıyor belki stopere diğer mevkilere para verilemeyecek en fazla kiralama yaparız.Kohn Nellson Cuesta Moratayi gonderdik Yusufla Jelerti +2 kuraliyla degerlendirdigimiz zaman gonderilecek bence ikisi ya da biri biz gönderdiğimiz Zaniolo ve Morata nin yerine onlardan daha iyi oyuncu bulabilecekmiyiz geçen sene Avrupa'dan yedeksiz oldugumuz için elendik.Biz zaten bu ligin ustundeyiz de Avrupa için geniş kadro şart mesele Zaniolo değil kadro planlamasi eğer daha iyi oyuncular alabileceksek ve bonservisiyle gondereceksek 5-10 arası kabul ederim kiralama bana mantıklı gelmiyor.
Zanyolo temelli gitmeli artik. Zanyolo kalacagina köhn kalsin derim hem maasi daha dusuk hem sol tarafta zanyolodan iyi

Ha bana kalirsa köhnde gitmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt