Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.228
- 94.133
- 5.263
Camavinga diyoruz da Singo'dan hallice gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Aşil OhtaniDaha 4-5 ay önce clde son 16 yapan defans oyuncuları için clnin en kötü defansı bunlarla ilk 35e giremeyiz diyen aşil sato gibi nöbet
Öyleyse 60. Leao da taksitlidir muhtemelen ama yine de çok.Batrakova ilk olarak 10 odedik galiba , 65 aslinda
Devre arasına da belki kontenjan bırakmak iyi olacak.Maho'ya göre bizim 2 adet u23 boş kalacak
Net biçimde en iyi hücum üçlüsüne sahip olduk şu an.
Az degil ama piyasaya baksana ne paralar donuyor.Öyleyse 60. Leao da taksitlidir muhtemelen ama yine de çok.
Real madrid manu kone ile ilgiliymiş zatenCamavingayı alıcağız inanın abiler kesenin ağzı açıldı![]()
Bence camavinga işi olur bizeReal madrid manu kone ile ilgiliymiş zaten
Ama camavinga ya da tchoumeni ayrılsa dahi ortasaha almayabilirmis
Yani kapı açık
Farklı düşünüyorum. Eksik girmek bize hiçbir zaman yaramadı.Devre arasına da belki kontenjan bırakmak iyi olacak.
Çok haklılar kazmanın önde gideni hatta benfica almadan önce bizimle de adı geçmişti biraz maçlarına baktım abartılan bir oyuncu kolombiya milli takımında oynadı diye piyasa yaptibenfica taraftarı geneline göre rios:
çok fiziksel, çok koşuyor, çok mücadele ediyor
pasları çok iyi değil, atakta hiç etkin değil, ödenen bonservise göre (30m) benfica tarihinin en büyük kazığı, teklif geldiği an satın, 20 milyon verecek enayi bulursanız havalanına kendim götürürüm, vs.
Bu hikaye tanıdık geliyor
Daha foruma dun uye olan ceferin rutbesinin benden yuksek olmasi gibi nobetDaha 4-5 ay önce clde son 16 yapan defans oyuncuları için clnin en kötü defansı bunlarla ilk 35e giremeyiz diyen aşil sato gibi nöbet