Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torreiraya zam yapmışız kalıyor
sara zaten var
lemina keza öyle
e kimi gönderip yetişkin orta saha alıyoruz

Brown yine 10 no olarak oynuyor. Sol bek olarak aldilar

Bundesliga basligina yaziyorum sandim. Yanlis baslik olmus

Talisca Anadolu takımlarına leblebi gibi atarken gitmesi iyi oldu.

Daha iyisini alabilirler kâğıt üzerinde ama istatistik olarak zor. Lukaku daha faydalı olabilir belki servisleri vs ile takım oyunu olarak ama gol katkısı gereken sıkışık maçta Talisca önemli silahtı.

Bence bize geriye hızlı koşan birisi lâzım.
Herkes Lemina'nin önemli maçlardaki katkısından bahsediyor ya işte çoğu maçta 20 30 metre koşup sayısız atağı kesti. Sağ bekin sol bekin stoperlerin kademesine sayısız defa girdi.
Oraya hızlı koşan birisi lâzım tabi topla da arası iyi olacak. Orta sahaya neden para harcamıyoruz bir türlü anlamıyorum.
Kesinlikle orta saha planlamasının tamamen değişmesi gerekiyor. 3 tane Ön Liberomuz var Lemina & Torreira ve Ugochukwu üçünü de koşulsuz 50 maçta güvenemiyoruz. Torreira tamam formda olduğu dönemde müthiş bir adam ama yanında oynayacak orta saha ile tamamlaması çok zor. Torreira yanında net bir oyun kurucu 8 olduğu zaman Torreira net bir alan kapatan oyuncu olmadığı için Şampiyonlar Ligi'nde özellikle de deplasmanlarda filan çok sorun yaşadık yanında çok iyi bir alan kapatan bir adama ihtiyaç var ama bu ikiliyi kurduğun zaman da bu sefer de takımın orta sahası ileri hattından kopuk oluyor

Biz hep Sara 'ya suç buluyoruz 10 numarada da olmuyor 8 numarada sorun oluyor filan diye de bunun bir kısmı da Torreira/Lemina ikilisi yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt