Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.162
- 73.708
- 5.188
rangerslı değil miydi bu dostum, isteyeni yok mu adamı ?#raskin doğru hamlelerden biri olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rangerslı değil miydi bu dostum, isteyeni yok mu adamı ?#raskin doğru hamlelerden biri olur
Bence de değmez bu heriflereTamam renkdasim leaonun geldigi talişkanin gittigi bu mutlu gunde birbirimizi üzmeyelim![]()
Keramettinim Alvarez konusunda alırız demişsin ama detayını hatırlamıyorum, bize bir hatırlatma yapabilir misin
Keramettinim Alvarez konusunda alırız demişsin ama detayını hatırlamıyorum, bize bir hatırlatma yapabilir misin![]()
rangerslı değil miydi bu dostum, isteyeni yok mu adamı ?
Barcali serefsizlerin ayartmasina tepkililer. Surekli topculari ayartip alan serefsiz takim.Atm neden bu kadar kati bir tepki veriyor alvareze. Ne yapti bu cocuk
Kavukçu'dan pilota:"Çevir oğlum uçağın burnunu hemen, Madrid'e çevir. "Simeone: "Eğer Alvarez, Atletico Madrid için oynamayı reddederse, o zaman onu hayal bile edemeyeceği bir kulübe kiralayacağız. İspanya dışında bir yere, orada seçimlerini düşünebilir."
Mahmut Tekdemir bile ok.Ancak ve ancak Alvarez gelecekse Lemina yerine hakanın gelmesine tahammül edebilirim
Atm neden bu kadar kati bir tepki veriyor alvareze. Ne yapti bu cocuk