Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya şu lesley yerine gerçekten iyi bi u23 bulsak 2 stoper 1 forvet yedeğine iyi takım olacaktık

Lucas ve lemina top oynasın diye dua edicez şimdi ben bitik olduklarını düşünmüyorum özellikle torreiranın problemi sadece mental

batrakovun tutması da çok kritik 8 karakterli olduğu için orta saha daha güçlü olacaktır bu yıl
Lesley yerine K.Mainoo olsa üff derdik.

Gardi'ye "futbolla ilgili en büyük hayaliniz nedir?" deniyor, o da "Galatasaray'la CL kazanmak diyor." roportajda. Illa ki rastlayan, izleyen olmustur.
Adama "bu isi coz" emri verildigi an isi en hizli sekilde cozuyor. Oyle bir algi olusmus ki bazi art niyetli insanlarda, sanki bu adam isini babasinin hayrina yapmak zorunda. Siradaki yonetim birazcik akilliysa bu adami ikna eder ve olusumun icine dahil eder. Bu yaz da yonetimin Gardi inadi isleri buraya getirdi.

Leao transferini bitirdikten sonra bu adam hakkinda negatif kamuoyu olusturmaya calismak en amiyane tabirle kusculuk yapmaktir.
Yahu çok açık bir durum var, bu adam bizim kulübün seçilmişi ya da profesyoneli değil. Tabii ki yaptığı işten kâr edecek. Mal mal konuşuyorlar. Bunlarla dalga geçip bırakmak lazım.

nelssonla fesih falan da edilmesin bu arada yapmadığı itlik kalmadı kaç senedir madem bi kural çıktı ona göre davranalım

3-4 getirsin gitsin ya da otursun

Uğur karakullukçu denilen şahıs 2026 yılında afrikanın herhangi bir köyünden bile istenilen bilgiye 10 saniye içinde ulaşılabilen bir dönemde , kendi fikrin olmasa bile en azından yapay zekadan bile öğrenebileceğin bir çağda gidip leao'nun serie a'da bir sezonda en fazla 8 asist yaptığını söylemiş.Bu adam bu işten bir dünya para kazanıyor yazık valla , bunu izleyen insan bence çok daha büyük problem

Nedim V. Duran

Uğur karakullukçu denilen şahıs 2026 yılında afrikanın herhangi bir köyünden bile istenilen bilgiye 10 saniye içinde ulaşılabilen bir dönemde , kendi fikrin olmasa bile en azından yapay zekadan bile öğrenebileceğin bir çağda gidip leao'nun serie a'da bir sezonda en fazla 8 asist yaptığını söylemiş.Bu adam bu işten bir dünya para kazanıyor yazık valla , bunu izleyen insan bence çok daha büyük problem
İstediğin oldu İskender abi. Leao geldi. Düşüncelerin nedir? Ciddi katkı verecek midir sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt