Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.573
- 3.718
- 1.198
camavinga’yi falan alabiliyorsak zaten bundan sonra harbiden eylul’den once trans falan yapmayalim. kullukcu 3 ay kipkirmizi kudursun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cocugu zaten kadroya yazmadiniz ne alaka
Bende anlamadim. Bjk bile istiyormus bunu diyorlar. 20-25 m hic bir sey sarr icin.Madem orta saha istiyoruz surda kalmis 3-5 gun .. Camawinga gibi cok zor bir hedeftense neden ikna olmus Matar Sarri zorlamiyoruz ..?
Gunun sonunda orta sahasiz kalmak var
Tam bunu yazmaya geliyordum. Camavinga'dan çok daha net istediğim bir adam. Da ikisi de olmayacak tabi, öylesine yazıyoruz.Camavinga united olursa
Maino Galatasaray olsun bari
O zaman durum vahim..10 noda leao, yunus önde tutuyorum ben.. 6-8 zor..
Biri olacak fıstığım uzulmeTam bunu yazmaya geliyordum. Camavinga'dan çok daha net istediğim bir adam. Da ikisi de olmayacak tabi, öylesine yazıyoruz.
öyle zaten. uğur bu yüzden çok kötü bir konuşmacı.Ee o zaman hiçbirşey hakkında net konuşmamak lazım. Asarım keserimli de konuşmamak lazım.
YawYalniz kulubun mac paylasiminda deri ceket detayi heyecanlandirmafi degil hem yunus hem osimhende deri ceket vardi.. Camavinga baya merakliymis deri cekete
Ekli dosyayı görüntüle 333488Ekli dosyayı görüntüle 333489Ekli dosyayı görüntüle 333488Ekli dosyayı görüntüle 333490
Hocam gardi mateta getirmeye çalışıyorBugun kimleri aliyoruz.