Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.586
- 8.629
- 1.233
İçindeki ses
canım hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçindeki ses
Sane geçen sene en az 20 tane karşı karşıya bırakacak top attı hiç birini bitiremedikHer topu sane ye atmaktan da kurtulcaz bence sane nin performans da Uçar
Belki de bu sezon en büyük şansımız o çocuk olacak garip bir şekilde güveniyorumBatrakov herkesin performansını arttıtracak o kesin. O noktada bir oyuncuya çok ihtiyacımız vardı. Sane de de büyük yükseliş olur.
Çok ilginç aslında. Dünya futbolunda da benzer bir topçuya rastlamadım. Keitanin kariyeri çok daha farklı olabilirdi bence. Günümüzün Olise‘si diyebileceğimiz bir topçuydu. Biraz tembel biraz da profesyonelliğe uzak olmasaydı belki çok farklı bir kariyeri de olurduUlan yıllardır içimizde uktedir yav. Keita sonrası yarıp giden bir kanat topçumuz olmadı.
ne diyon yussufiye olur mu bizeBir kez daha yazıyorum.
Arabistan’da vergi yok.
Yusuf’a 3.5 maaş vermek burada net 2 orada net 3.5 vermek demek.
3.5 işteKaça olur adminim tahmin var mı ?
Sen beğeniyorsan bir zik olmaz demekki.ne diyon yussufiye olur mu bize
şahsen beğeniyorum
Lyon videolarını izleyip orgazm oluyorduk. Hey gidi heyÇok ilginç aslında. Dünya futbolunda da benzer bir topçuya rastlamadım. Keitanin kariyeri çok daha farklı olabilirdi bence. Günümüzün Olise‘si diyebileceğimiz bir topçuydu. Biraz tembel biraz da profesyonelliğe uzak olmasaydı belki çok farklı bir kariyeri de olurdu
nası övüyodum ya imkansız anası babası övmüyordur onuSen beğeniyorsan bir zik olmaz demekki.
Cuesta övüyordun en son.
Alvarez gelirse Singo'yu Türkiye kupası kontenjanına yazalım
Ünlü düşünür tv sahibinin dediği gibi Alvarez'i nerede oynatıcazUğurcan
Singo-sanchez-Yusuf-Jacops
Batrakov-Camavinga
Sane-Alvarez-Leao
Osimhen
Vay babayın