- 22 Ağustos 2010
- 33.791
- 39.145
- 3.193
Manifestlemek ne ya ABV. Yutub futbol tayfa yine saçma sapan bir tabiri yaymaya başladı ha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O futbol tayfasıyla alakalı bir tabir değil. Daha çok 18-30 yaş arası kadın kitlesinin dile soktuğu bir şey oldu.Manifestlemek ne ya ABV. Yutub futbol tayfa yine saçma sapan bir tabiri yaymaya başladı ha?
Daha salakça cok az sey görmüşümdür herhal
Bize de yazılmıştı bu oyuncu. Batrakov- Mora yazılırken önerildi diye.Grêmio, Gabriel Mec için Fenerbahçe’den 12 M € civarında + bonuslar içeren resmi teklif aldı.
Görüşmelerin önümüzdeki saatlerde ilerlemesi bekleniyor.
(Fabio Vargas)
sağdaki kimdi ya nedenini hatırlamıyorum, çok gıcık oluyordum
Bence daha da onemlisi Leao ve Camavinga transferlerinin zemini cok onceden hazirlandi bu yuzden umutluyumHaluk gecenlerde batrakov transfer edilmeden once konuşurken bi anda birine 60 ta verebilir dursun başkan dedi
Burda bruno fernandesi kastetti diye anladi herkes.
Ve nitekim 50 milyon teklif edebileceğimiz konuşuldu hemen sonrasında brunoya
Burda tercih camavingaya kaymış olabilir
Hazirandan beri ali bilecan ugrasmis
Camavinga nisandan beri gündemde gibiBence daha da onemlisi Leao ve Camavinga transferlerinin zemini cok onceden hazirlandi bu yuzden umutluyum
Bülent Tulun. Eray'ın o zamanki muadiliydi.sağdaki kimdi ya nedenini hatırlamıyorum, çok gıcık oluyordum