Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 eylüle kadar umarım planımız

Stopere Yusuf
U23 orta saha+Alvarez veya
Camavinga+U23 forvet falandır

Eğer böyleyse başka şeyler konuşuruz

HQ1sQJxW8AAt4rn (1).webp

Barış kendine gelir merak etmeyin. Batrakov da ilk aşamada Yunus'tan formayı hemen alamaz. Keza Yunus da inişli çıkışlı performansını Batrakov'la süreleri paylaşacakları için daha net bir çizgiye çeker. Hepsi de çok değerli ve önemli bizim için bu sene.
Barış zaten illa kendini toparlar bunda hem fikiriz ama şuan formda olan veya form tutmak üzere olan kişilerin direkt önüne yazılması açıkçası rahatsız edici durum, kazanalım ama diğerlerini de küstürmeden yapmak lazım.

edit: Dürüstte olayım Barışa benim tek tilt olduğum konu siyah ekran mevzusu maalesef aşamıyorum hala.

SON DAKİKA | Galatasaray’da dünya yıldızı operasyonu sürüyor!

İstanbul’a gelen ve sağlık prosedürleri devam eden Rafael Leão transferinde süreç ilerlerken, Galatasaray yönetimi bir başka büyük isim için de anlaşma zemini arıyor.

Sarı-kırmızılıların Eduardo Camavinga transferi için temaslarını yoğunlaştırdığı, görüşmelerin önümüzdeki 48 saat içerisinde netlik kazanmasının beklendiği öğrenildi.

Transfer operasyonu için yetkilendirilen George Gardi’nin ise İstanbul’da kalmadan doğrudan Madrid’e uçacağı ve Real Madrid cephesiyle yapılacak görüşmelerde aktif rol üstleneceği belirtiliyor.

Galatasaray yönetimi, Camavinga için oluşabilecek şartları son ana kadar zorlamaya hazırlanıyor.

Ben olsam her halükarda Sallai'yle yolları ayırıp Boey'i getirirdim oraya. Sol tarafta Eren o kadar korkutmuyor Jakobs'un arkasında.
Sallai ve Sara'ya verilen teklifler bir daha gelmez zaten. Sallai'yi ucuza aldığımız için sorun yok ama Sara pahalı alındı bir miktar kar etmekte önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt