Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camavinga 40 milyona bedava yahu

Galatasaray, Camavinga’ya yıllık 10 milyon euro net + şarta bağlı bonuslarla 13 milyon euroluk teklif yaptı.

🔥CAMAVİNGA TEKLİFE SICAK BAKIYOR!

— Galatasaray yönetimi, Camavinga’nın transferi için Lemina’nın ZTK ve Şampiyonlar Ligi maçlarında oynaması konusunda Lemina ile görüşmelerde bulundu.

Orta saha transferi, Lemina’nın bu teklifi kabul etmesine bağlı.

— Transfer sezonunun son günlerinde Camavinga’yı kadroda düşünmeyen Real Madrid’in bonuslarla 40 milyon euroluk teklifi kabul etmesi için Galatasaray ikna çalışmaları yapacak.

— Pazartesi gününe kadar İkna çalışmaları devam edecek. Galatasaray maksimum 40 milyon Euro verecek seviyede.

1. senaryo 2 os, forvet, stoper
2. senaryo os, stoper, forvet, kanat ve forvet oynayan 1 eleman
3. senaryo os, forvet, stoper, sağ bek

3. Senaryo olsa tadindan yenmez de cok zor be sag bek gonderip u-23 sag bek alacaklar orta saha icin yer avcilacak da ..

Bizimkiler muhtemelen %1 ihtimal de olsa Alvarezi ve Camavinganin durumunu bekliyor ona gore aksiyonlar netlesir..

Camavinga 40 milyona bedava yahu

Galatasaray, Camavinga’ya yıllık 10 milyon euro net + şarta bağlı bonuslarla 13 milyon euroluk teklif yaptı.

CAMAVİNGA TEKLİFE SICAK BAKIYOR!

— Galatasaray yönetimi, Camavinga’nın transferi için Lemina’nın ZTK ve Şampiyonlar Ligi maçlarında oynaması konusunda Lemina ile görüşmelerde bulundu.

Orta saha transferi, Lemina’nın bu teklifi kabul etmesine bağlı.

— Transfer sezonunun son günlerinde Camavinga’yı kadroda düşünmeyen Real Madrid’in bonuslarla 40 milyon euroluk teklifi kabul etmesi için Galatasaray ikna çalışmaları yapacak.

— Pazartesi gününe kadar İkna çalışmaları devam edecek. Galatasaray maksimum 40 milyon Euro verecek seviyede.

Yav şu gusholder ı paylaşmayın adamlar yapay zeka ile haber paylaşıyor

Camavinga ligi migi herşeyi kırar voltranın son parçası olur tüm delikleri kapatır biz de de kendini bulacağını düşünüyorum

Uğur karakullukçu denilen şahıs 2026 yılında afrikanın herhangi bir köyünden bile istenilen bilgiye 10 saniye içinde ulaşılabilen bir dönemde , kendi fikrin olmasa bile en azından yapay zekadan bile öğrenebileceğin bir çağda gidip leao'nun serie a'da bir sezonda en fazla 8 asist yaptığını söylemiş.Bu adam bu işten bir dünya para kazanıyor yazık valla , bunu izleyen insan bence çok daha büyük problem

Opta'ya göre sanırım 1 sezonda 9 yapmış, onun dışında dediği doğru. Prime yıllarında ligde hep 8-8-8 gitmiş, birinde 9 olmuş... Eğer TM verisiyle bakıyorsan orasının asist kriteri farklı sanırım, penaltı yaptırınca asistten sayıyor mesela, 1-2 detay fark daha var, neleri sayıp saymadığı... O yüzden TM'de 8-9 yerine 10 yapmış görünüyor... Bence Opta'nın asist verisi daha mantıklı. Ben mi bir şeyi gözden kaçırdım veya yanlış anladım bilmiyorum ama bu dediği özelinde çok da bir tepki verilecek bir şey söylememiş gibi...

Karakteri bok olunca attıgı gol gol sayılmıyor mu?Sana karsı oynamayacak mı ? Rakıbın en guclu silahı , tabıkı versuslayacagım talısca ıle beraber en guclu ayagı.
Zamanında aynı goy goy Maximin için de oluyordu. Her sezon bir topçuya tutulup sonra göndermeye yer arıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt