- 2 Temmuz 2011
- 139.914
- 60.071
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sazen Sallai para ediyorsa satılmalı. Ama bu kural Gabriel Sara için de geçerli. Geçen sezon ŞL de vitrin maçlarında iyi performans verdi ama formu çok iniş çıkışlı. Sara Sallai'den daha fazla bonservis getirebilmeli ki her ikisindende çıkılmalı. Tabii yerlerine daha verimli transferler OLABİLİYORSA !Bu yabancı sıkıntısında 2 yabancı sağ bek kabul edilemez. Hocanın gereksiz Sallai takıntısı var. Geçen sene avrupa da iyi oynadığımız maçlarda hep Singo vardı. Juve ve liverpool deplasmanlarında Sallai nin içinden geçtiler. Lemina defans, stoperi yedekler. Gerekirse lemina defansın sağında, davinson sağ bek oynar ya da maç sırasında duruma göre yer değiştirebilirler.
Batrakov?
Bende anlamadim. Bebe kendini mi diyor, menajer mi diyor, futbolcu mu anlamadimBaska futbolcu mu varmis anlamadim
Batrakov kadroda bence o olamazBatrakov?![]()
Mateta ve camavinga sorsunlar
Oyuncu olsa duyulurdu diye dusunuyorum menajer olabilirBende anlamadim. Bebe kendini mi diyor, menajer mi diyor, futbolcu mu anlamadim