Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesude özbek dahil 6-7 kişiyle cl kurasına gidip boy göstereceklerine, 2 tane oyuncunun bizatihi transfer görüşmesine gitmiş olsalar, 3 ayda 2 oyuncu alırdık herhalde. :asd:
Hic hatirlamiyorum oyle bir fotograf ya. En fazla mustafa baskan ile albayrak kura cekince asiri gulmuslerdi bir, o aklimda kalmis.

Hadi mesude ozbek e bile okeyim. Sportif yoneticilerinden 1 tanesi haric gostermelik hadi digerlerinin neden katildigini anlamis degilim

Genelleme yapmiyorum ki. Simdi izledigimde soyeldiklerine katiliyorum ama o kadar. (Gec kalmis da olsa) . Yaz boyu burdaki tivitler haricinde izlemedim halugu ya da 343u. 2 3 defa denk gelmisimdir maksimum ya da X te anektod gormusumdur. Tranfer haberi olayina zaten bakmam orada. Yonetim konularina dikkat ediyorum arada.

Setenle beraber nasil takildiginin gayet farkindayim.

Yoksa duzenli izledigim tek koray var sabahlari, o da zaten belli cercevede muhabbet ediyor. Kiyici varsa EA bakiyorum o akdar.
Ben spor gecesi zamanları hep izlerdim ilk geçtiği dönem de 343'te takip ettim ama sonra dönüşümünü hissedince tamamen bıraktım takibi. Sabahları Koray Gök lahve eşliğinde her zaman izliyorum, tüm konuları konuşması vb. olunca gayet akıcı gidiyor. Eski Açık'ta eskisi kadar izleyemiyorum bir noktada çok tekrar yada sıkıcı geliyor bana.

“Fenerliler ağır gerizekalı mahluklardır”
Tuna Paul Kose
M.S. 1517

Yönetim osimhen’e cl finali sözü verdiyse ve osimhen de buna inandiysa fazlasiyla saf bir oyuncuymus

Mesela Julian Alvarez ile bi görüşme yapıldıysa ve iyi geçtiyse bundan S. Kelleci'nin haberi nasıl oluyor ?

Görüşmeyi yapan kim? Kavukçu mu?

Kavukçu hemen koştur koştur millete mi söylüyor?

4-5 gün de Alvarez için bekleyin yav utanmayın

özbekler çiftliği.webp

Arkadaşlar paristen teşrif ettiler mi? Romantizm yaşamaya devam mı ediyorlar?

Yarım saat have alıp geldim yine gelişme yok

agustosun sonuna 1,5 transferle gelmek skandal ötesi, Ali Koç bile bu kadar yapmazdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt