Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina'yı yine söylüyorum satmam adam canını dişine takarak oynuyor stoperde bu kadar açıkta varken bence hata ederiz gibi geliyor.
Lemina kalmalı. Torera da. Bence Singoyu sat, Arda okan al sağbeki yedekle. Ortasahayada takviye yap. Singo aşırı lüks şuan 36 milyonluk hiç bir işe yaramayan yedek olmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 tane beki 10 yabancı kuralından kullanmak aşırı saçma Jakobs - Eren nasıl idealse Sallai - Arda ya da Singo - Arda yapmak lazım.

Lemina kalmalı. Torera da. Bence Singoyu sat, Arda okan al sağbeki yedekle. Ortasahayada takviye yap. Singo aşırı lüks şuan 36 milyonluk hiç bir işe yaramayan yedek olmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Singo'yu satamayız gibi o maaşın altına hiçbir Avrupa kulübü girmez anca 1-2 sene kendini gösterirse gider gibi duruyor.

Sallai teklif halen varsa sat Arda Okan'ı al Singo-Arda yap 2 tane beke yabancı harcama.
Yusuf Akçiçek al
Lemina-Sara'dan birinden çık Camavinga/Fofana/Rios birini çek
Hakan alınabiliyorsa alınsın bu takımın net soğukkanlı bir pasöre ihtiyacı var.
Deniz gelsin.
U23 stoper gelsin.
Bunlar haziran temmuz isleriydi
Burda Lemina ya sözleşme vermeyin dedik
Eylül gelmiş şu yazdığın masal bile değil
Ondan çık bunu çek

Bu takımlara göre değerlendirirsek dediğin doğru ama Avrupa'ya göre degerlendirelim
Psg bile rezil durumda şu aşamada çok acımasız buluyorum.Tek hak vereceğim nokta hocanın forma adaleti.Onun dışında her eleştiriyi valla kimse yanlış anlamasın saygısızlık olmasın ama şımarıklık olarak görüyorum

HQ6zJlUX0AAPLRg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt