Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah Sergi. Hep bir şeyler oluyor, hep böyle oyuncuların tadı damakta kalıyor, gitmek istiyorlar falan. Sıkıldım bu işten.Hocam bisey yok zaten
Haluk belirsiz konuşmuş
Sane burda olmaktan mutluymus
Milanlılar kurtulmak için dua ediyor adamdanFofana çok çok uzer
Orta saha fofana miYusuftan sonra deniz de okey
Haluk yasaklanmalı. Setenin maşası olmuş, taraftarı çıldırtmak, kaos yaratmak için elinden geleni yapıyor.Haluk gene ortaya random atmış. Setenin tayfa bu sene rezalet.
Badou NdiayeBize rakibin karşısında görünce korkudan altına sicacak orta saha lazım
Sane şu saatten sonra hiç bir yere gidemez. Ayrıca Yunus ve Barış için zırt pırt Sane gibi adamı kesersen adam moral motivasyonunu da kaybedebilir. Okan'ın böyle oyuncuları kazanmak için çabalamamasina da ayrıca irite oluyorum artık. Zaha, Ziyech, Zaniolo şimdi de Sane. Hep mi oyuncular haksız.!?
1 eylule kadar mumkun hersey
Bu takımın planlama, f/p analizi, taktik, teknik, liyakat ve adalet olarak en büyük problemi bizatihi Okan Buruk'tur.bu takımın planlama ve f/p olarak en büyük problemleri singo ve sanedir
Yani olsa zaten haberi olurdu yabanci basindaİnşallah Sergi. Hep bir şeyler oluyor, hep böyle oyuncuların tadı damakta kalıyor, gitmek istiyorlar falan. Sıkıldım bu işten.