- 12 Şubat 2010
- 5.311
- 1.477
- 1.748
Enzo -> RMEnzodan çıkıyorlar
Camavinga -> MU
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enzo -> RMEnzodan çıkıyorlar
Enciso topun kıymetini biliyor mu Alpay
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enzo -> RM
Camavinga -> MU
Bence oynar. Lemina'nin muadiliden çok, büyük maclarda lemina ve torreira ile birlikte oynayabilecek biri lazım bize. Lemina'nin yerine bitik Fofana'nin oynaması hiç bir fark yaratmaz, hatta negatif etkisi olur. Lemina'nin yerine birini alacaksak Lemina'dan daha iyi, daha dinamik olmali, yoksa neden Lemina'yla sözleşme uzattılar ?Lemina yerine filan oynayamaz Gedson sara veya Toreira yerine oynar Bize Lemina muadili biri lazım holder lazim
Ben digerinide istemiyorumşut yok gol yok
131 maç 9 gol 14 asist
124 maç 16 gol 16 asist
bil bakalım hangisi şutu ve golü olmayan orta saha diğeri olan orta saha rengim ikisi de tr ligi istatistikleri bu arada
İngiltere'deki maaşları çarpı 2 yap Türkiye ile karşılaştırkenAradaki fark 5 milyon, 10 degil. Enciso'nin senelik maaşı Batrakov'dan 1 milyon daha az.
Eger doğruysa, Enciso Galatasaray'a gelmeye ikna edememekte baska bir rezillik.
Dünyada rasyonaliteden en uzak yönetilen birkaç kulüpten biri. Kesin deneyeceklerdir.Manu A.Santos - Tielemans - Baleba cekti daha Ugarte ve Mainoo var ..
hic sanmiyorum
Enciso'nun maaasi 2.5 milyon; 3.5 milyona bence kesin gelirdi ama diyelimki kabul etmedi, 4.5 versen gelmez miydi ?İngiltere'deki maaşları çarpı 2 yap Türkiye ile karşılaştırken
Niye rezillik olsun her genç topçu bize gelmek zorunda mı ? Singo vari maaş vermeden getiremezdin. Takımı dinamitler di bu durum
Nereye torreira nın 2 katı maaşı encisoya veriyorsun
Enciso bizim şartlara uygun bir topçu değil alakası yok manasız boş eleştiri yapmayalım
Enciso yerine Batrakov tercihi Okan ve Kavukcu'nun futbolcudan ne kadar anladiklarinin bir göstergesi.
Bu forumda Singo, Jakobs ve Sallai'ye gösterilen tepkiler, yıllarca beksiz kalmış takım taraftarına yakışmıyor. Latovlevici, Çamdal, Adekugbe izledim ben. Jakobs'u, Singo'yu kimse öyle kolayına gönderemez.Kontenjan diye aglayacaginiza jakobs ve singoyu +2 kontenjanina yazin da transfer yapin
Ligde jakobsa gerek yok eren kazimcan orayi götururur, singo da arka arkaya maclara gelemiyor ikisi clde oynar ligde de sallai eren/kazim gayet guzel rotasyon olur
Ama hem okan kiyamiyor kimseye hemde transfer yapmamak icin bahaneler hoslarina gidiyor
Ugarte yok sezonu kapattıManu A.Santos - Tielemans - Baleba cekti daha Ugarte ve Mainoo var ..
hic sanmiyorum
Batrakov'da Bellingham potansiyeli gordunuz siz herhalde, ben göremedim.enşizo batrağın sol taşşeği etse haklısın
bi adam flashy dribblersa hemen süper topçu kategorisine yerleştiriyorsunuz
batrak tüm takımı yükselten sezgileri en üst düzey lider bir karakter. enşizo tek başına ara ara patlamalar yapan kaotik bi hücumcu. anca ipswiç düzeyi takımlarda 5 gol 4 asist türü sezon ortalamalarıyla oynayabilir, zaten statları da genel olarak öyle. alakasız profiller.