Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.981
- 21.541
- 2.288
Chelsea tarafından gelebilecek biri var mı bize? Orta sahadan Chelsea'nin göndermek istediği.
Belki Lavia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chelsea tarafından gelebilecek biri var mı bize? Orta sahadan Chelsea'nin göndermek istediği.
8 falanPedro Almeida tier kaçtı
batoliyi alın @dursun @kavukçu
Lemina'yı yerden yere vuran biri olarak Fofana ile kıyaslanmasına üzülürüm. O kadar da kötü değil bence. İyi kötü orta sahayı stoperi yedekler bitik haliyle. Fofana aynı Ugocükwü gibi alternatif bile olamaz bizim kadroda. Sağlam 1 transfer yapılmalı orta alana.Orta sahaya biri gelirse o da Fofana olacak gibi, bunun icin de Lemina‘yi gönderecekler
Orta saha da güclenmis olmaz bu durumda
Rezalet bir orta saha ile sezona girecegiz maalesef, SL‘de delik desik oluruz
Hocam güzel söylüyorsun da bize yeni bir orta saha bulun onu alalım bizde istiyoruz l.camara , camavinga vs ama olmuyor hata matar sarr da güzel olur ama Fofana filan istemiyoruzEskiye rağbet olsa bit pazarı hisseleri borsada rekor kırardı!
oda olurGEdson çekiyoruz
Ben de onu düsündüm, göndermek istiyorlar deniyordu. Ama su an ilk 11’de oynuyor Monaco macinda.marsilyayı de zerbi batırıp gitti adamlar baya batık oradan hojbjerg de alınabilir aslında
yollarlar bence , çok bitik durumdalar baya battılar sanırım lyona döndülerBen de onu düsündüm, göndermek istiyorlar deniyordu. Ama su an ilk 11’de oynuyor Monaco macinda.
8-9‘a salacaklar diye haberler dolasiyordu, dogruysa direk almak lazim.
Bu gün ilk 11 oynamış ve gol atmış. Sanırım Essugo varmış ön libero kadroda yokmuş u23 sanırım onu göndermek istiyorlarmış.Belki Lavia
Tanımıyorum ama adı tam tier99 gibiPedro Almeida tier kaçtı
Deniz geleceğine barış forvet oynasa daha iyi. Birde 17 istiyorlarmış ayaksizadeniz gül çok küfür yer burda şu siondaki genç çocuk gelsin deneyelim
Regista oynayıp penaltıcı olsa da en çok skor üreten 2-3 adamından biri oluyor Inter’in. Milan dönemi 10 numara oynarken de çok iyidi skor katkısında.Hakan bizde senede 30 gol atardi
31Pedro Almeida tier kaçtı