Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık bu transfer fiyatlandırma işi saçma sapan yerlere gidiyor ya da benim algım bozuldu. Eskiden 15 milyona takım kuruyorduk. Çok değil 5-6 sene önce. Şimdi istediğimiz adam 30 a gidince beleşmiş diyoruz. Umarım bu gelirler Florya ile ilintili değildir zira hiç güvenmiyorum şimdi ki başkan ve ekibine

Batranin 15 dkdlik etkisini morutan 1 dk bile veremedi yav. Yetenekli cocuktu ama hic gosteremedi
morutan bence kötü başlamamıştı hatta attığı 3-4 tane çok güzel gol de var yetenekli çocuktu. problemi asosyallik dil bilmemesi falandı bence silindi gitti neyse konumuz bu değil ;D

asıl problem morutanla batrakovun ne stil ne mevki olarak zerre alakalarının olmayıp böyle anılması, bi tane mal bişey atıyor ortaya herkes peşinden gidiyor twitterda özellikle

yaw cicaldau deyin bari aynı mevkinin oyuncuları en azından

Bardakçı vs Yamal
Bardakçı vs Dembele

20832.jpg

ulan umut bi oyuncu daha kaydı diyon iş ciddileşse #fofanaistemiyoruz diye dolanırdın
Son çare olarak isterdim de şu an liste başım Camavinga > Sarr > Danois > Rios > Hakan > Fofana

Sarr gitti kötü oldu.

Camavinga işi %0.1 ihtimal

Danios genç diye korkutuyor hoca sevmiyor

En mantıklı Hakan veya Rios gibi duruyor.

U23 orta saha tordan çıkıp sağlam 6 numara ilaç bu leminayı tutarım ha 6 numara olmazsa 4-3-3 e dönüp leminayı çakılı 6 numara olarak kullansak bu herif hem az yorulur hem sakatlanmaz

Morutanin cüssesi bacağından büyüktü. Bacağı çok kısaydı

Deniz Gül hayırlı olsun. Bonservis filan hiç baslamayalim. Potansiyelli, milli takım oyuncusu. Okan buruk bir zahmet oyuncuya değer katsin.

Israrla diyorum şu 4-2-3-1 saçmalığından çıkıp 4-3-3 oynamamız lazım bizimde artık orta sahayı kalabalık tutsak gol yeme sorunu çözülecek

Ne zaman profesyonel dusunmeye baslariz o zaman Avrupa icinde buyuk kuluplerden biri oluruz.Gecen sene Lemina da Torreira da cok iyi degildi.En azindan Lemina dan cikilmasi gerekiyordu.Pape Mata Sarr ikna edildi deniyor firsat ise al sana firsat transferi.İcardi den bile vazgecmeyerek vazgecmek zorunda kaldik.Bu takima orta saha sart oglu sart.Stoperden daha da sart.U-23 mu alirsin normal mi alirsin bilmem ama ihtiyac.Gedson dan bjk olayinda her ne kadar sogusamda suan bize ilac olur.

Morutan'in bonservis parasını aldik mi acaba biz ankaragucunden

Yerli bakımından güçlüyüz hatta güçlenebiliyorsak dahada güçlenmek lazım Yusuf'da gelirse baya ezici üstünlüğümüz oluyor.

Galatasaray: Uğurcan, Jankat, Abdülkerim, Eren, Barış, Yunus, Deniz + Kadayıflar: (İlkay, Kaan)
Fenerbahçe: Mert Günok, Levent, Mert, İsmail, Kerem, Oğuz +Kadayıflar: (İrfan, Çağlar)
Beşiktaş: Doğan, Emirhan, Rıdvan, Taylan, Salih, Orkun, İlhan, Semih
Trabzonspor: Onuralp, Samet, Cenk, Mustafa, Merih, Aral, Metehan, Umut + Kadayıflar: (Okay, Ozan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt