Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 17.185
- 15.218
- 2.773
Yusuf olmazsa hemen yabancı U23 stoper ve orta saha.
Nhaga da oynayabileceği takıma kiralık.
Nhaga da oynayabileceği takıma kiralık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav mumkunse daha fazla afrikali almayalim takima.. hem afrika kupasindan dolayi hem gruplasmadan dolayi
3. santrafordu benim bildigim. Ayrica bu adami Icardi'nin yerini doldurmak icin aldigimizi unutma.bu cocuk porto'nun 2. santraforu degil miydi? porto'nun 2. santraforu olan adam bizde hayli hayli 2. santrafor olur.
afrika kupası yazları oynanacak artık sorun yokkk
Clde
Inter + fb 28.1 yas ile en yasli takimlar
Biz 25.9 ile 17.
Iyimis
Babam olsa feragat etmem ben o rakami. Aziz kimÖZEL HABER | Diego Carlos, Fenerbahçe’deki 7.4 Milyon Euro alacağından feragat etti. Başkan Aziz Yıldırım ile konuştuktan sonra alacaklarını istemedi ve kendisine teşekkür edip kulüpten ayrılma kararı aldı. Kendisi Parma ile anlaşmıştır.
(Talha Arslan / FB muhabiri)
![]()
Bize herkes düsman yaniSayın RTE bizim içinde devreye gir. Yusufun gurbetteki vatan özlemini dindir
2. santraforları kimdi?3. santrafordu benim bildigim. Ayrica bu adami Icardi'nin yerini doldurmak icin aldigimizi unutma.
Güney yarım küre biz yazken kış yaşıyor, ben bulundum baya güney afrika ve civarındaki ülkelerde, öyle sanıldığı gibi bir sıcak olmuyorafrika kupasi nasil yaz aylarinda oynaniyor yav o sicakta...
Son yillarda ne kadar cok yasanmaya basladi bu mevzu. Topcu gidecem salin diyo yakiyo gemileri. Kluplere yonelik bir kural cikacak bence ilerideIsmaila sarr krizi daha da büyüyor fifa'ya şikayet edeceğini söylemiş menajeri antrenmanlara çıkmayacakmis bundan sonra
Gerek yok böyle bişeyeSayın RTE bizim içinde devreye gir. Yusufun gurbetteki vatan özlemini dindir
ki bizim ortalamayı yükselten gereksiz yere Günay, ilkay, kaan + nelsson gidiciyse bizim ortalama su sekil: 24,53Clde
Inter + fb 28.1 yas ile en yasli takimlar
Biz 25.9 ile 17.
Iyimis