Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.210
- 3.909
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazilana gore diyorum.Gakpo'nun 93m euro ettiği piyasa bildiğin çöp piyasa olmuş, o paraya satılmaz mı salak bu Liverpool. Gakpo kim sanki?
Ekli dosyayı görüntüle 333957
Yaz aylarinda planlanacakmis 4 yilda bir formatta da
Merak ettim 100-150 ye kimleri alıyorsunKoca yazı yedi utanmaz herifler ya 100-150 m euro bütçeyle taş gibi takım kurulurdu.
Devaminda sordum , yazin planlaniyor yazdi. O kismini uzun diye kirptim benPaylaştığın şeyde 2028'den itibarenkilerin yazın olacağını söylemiyor dikkat edersen... Orası henüz kesin değil...
En son berberdeydi.Hani nerede bu Deniz Gül denilen eleman? Portekizden yürüyerek geliyor galba.
Tarifeli uçakla geliyor olabilirHani nerede bu Deniz Gül denilen eleman? Portekizden yürüyerek geliyor galba.
taraftara veda edecekHani nerede bu Deniz Gül denilen eleman? Portekizden yürüyerek geliyor galba.
Artık dijital transfer kayıtları. Transferi bitirip sisteme girmen yeterli. Oyuncu TR'ye sonra da gelebilir.Yarın akşama kadar uçağı kaldırmazsak bunlar transfer falan yetiştiremez Cl listesine. Son 24 saat kaldı diyebiliriz
18 deniyordu.

100e ilk gün satmayızOsimhen için son gün 100m+ teklif gelirse şaşırmam. İngiltere medyasında falan bunun baya altyapısını hazırladılar.