Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang olayının aslı yok ve Leao için yem habermiş öyle mi? :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Adamlar dalga geçiyordur böyle alternatif hamle olur mu diye.. inandırıcılık sıfır.

Orta sahamız kalabalık ama yetersiz Batrakov'un iyi çıkmasına ihtiyacımız var diğer oyuncularında oyun için performansını arttırabilir

mevcut kadroda

Torreira - Sara
Batrakov
yapmalıyız ama CL için ne kadar yeterli olur göreceğiz bunu
Pape Sarr bu yüzden çok önemliydi onuda beceremediler

Dursun Özbek: "Galatasaraylı oyuncuların Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığı günü hayal ediyorum."

Sport Express

Resmen kafa buluyor yahu bu nedir

Orta sahamız kalabalık ama yetersiz Batrakov'un iyi çıkmasına ihtiyacımız var diğer oyuncularında oyun için performansını arttırabilir

mevcut kadroda

Torreira - Sara
Batrakov
yapmalıyız ama CL için ne kadar yeterli olur göreceğiz bunu
Pape Sarr bu yüzden çok önemliydi onuda beceremediler
CL‘de her türlü Lemina oynar, oynamali da

Dursun Özbek: "Galatasaraylı oyuncuların Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığı günü hayal ediyorum."

Sport Express

Resmen kafa buluyor yahu bu nedir
1787914670119.webp

Dursun Özbek: "Batrakov için 25 Milyon Euro çok para değil, kendisi genç ve çok yetenekli bir oyuncu."

Orta Saha takviyesi işi olmayacak belli ben şu üç isme okeyim en azından devreye kadar götürür CL de tur atlayabilirsek devre arası bakılır.
Yusuf Akçiçek
Leao
U23 santrafor

Leao Galatasaray dese zaten transfer çoktan bitmişti. Yok Birmingham sevmemiş yok bu yok şu tamamen palavra olaylar.
Aston Villa & Milan anlaştığı an iş biter işte. Belki ordan da 1m daha koparmak için bekletiyordur.

Karar bekleniyor vs. çok komik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt