Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam kopek o ya

Bence Mendes bunun kafasini karistiriyor cunku Gardi Milan'la gorusmelere baslarken bir an Aston Villa'yi araya sokan da Mendes.
Mendes tam olarak kimi temsilen islerin icinde? Leao'nun menajeri mi? Yoksa milanim adami pazarla diye yetki verdigi bir durum mu.

Milanla aston anlasirsa iki taraftan da alacagi olacak gibi geliyor sanki bana.

Mendes tam olarak kimi temsilen islerin icinde? Leao'nun menajeri mi? Yoksa milanim adami pazarla diye yetki verdigi bir durum mu.

Milanla aston anlasirsa iki taraftan da alacagi olacak gibi geliyor sanki bana.
Haberlerde gordugum kadariyla Milan onu devreye sokmus, buna kulup bul falan diye galiba iyi komisyon alacak.

200 oyuncu önerilmişti kaldı 199

Olaya okuma yapıcam M.Özbek ve ekibi çeşitli isimlere gidip ikna edemediler ve mecburen sorumluluk yine A.Kavukçu'ya döndü, farkıdaysanız dün Eray Yazgan Abdullah bey ilgileniyor uğraşıyor gibi konuştu, yani kendileri deneyip beceremediler, Başkan Kavukçu'nun hamlelerini onaylamamıştı ama şimdi mecburen Kavukçu-Gardi'ye mecbur kaldılar şuan yoksa koltuk gidecek ben durumu böyle görüyorum

Yav alirsin almazsinda tatmin edecek alternatiflerde kalmadi, bu sürecin sonunda azicik atesi sindirecek transfer olmayacak aksine dahada alevlendirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt