Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberlerde gordugum kadariyla Milan onu devreye sokmus, buna kulup bul falan diye galiba iyi komisyon alacak.
O zaman hem milan hem astondan alacak baglarsa(yoksa bize geliyor iste alir komisyonunu milandan)

Batrakovda ekstra uzun surmustu. Bu sakiz gibi uzadi.

Olmazsa ne yapariz diye plan olduguna da pek inancim yok.

Tum bu konuyu gectim, avrupa gogus ve lig sirt sponsorlarin? Kura cekmeye gidilecegine bunlarla ugrassalar. Eray yazgan transferde yok, ne yaptigi belli degil, sponsorluk islerinde ne muhabbetler yasandigi da belli gecmiste. Metin ozturk pasifligimde ama gezeni gibi.

Adminim evine kadar gittiysek cepte ne varsa veririz gibi geliyor bana sponsorlu bir şekilde olacak hissi var 13+4 veya 12+4 gibi

Bu Sponsor ödeme isi riskli degil mi? Sanki Icardi'de sorun cikmisti diye okumustum ve sonra parayi ödemek durumda kalan biz oluyorduk. Yanlis hatirliyorsam biri düzeltebilir.

Falcao'da Erden Timur o rakami ödüyor diye sorun olmamisti. O da Safi gibi her firsatta cikip, Keremin maasini ödeyen benim falan showunu yapmadan sessizce ödemisti.

Başıma bir şey gelmeyecekse, Kavukçu’nun mağdur olduğunu belirtmek isterim. Her şeyin arkasında Dursun var. Nedir şu 70-80 yaş arası jenerasyonundan çektiğimiz, arkadaş

osimhen, yunus olsun barış olsun yeri geliyor el kol yapıyor bunlar bir de çabalayan çocuklar. leao denilen herif vurdumduymaz takılırsa görürüm ben takımda krizi.

Serdar Kelleci en son Alvarez diyordu Leao'ya verdiğimiz maaşı versek Simeone'yi çekip vurur mu acaba Atletico'da net 6 alıyordu 18 versek herhalde koşa koşa gelir.

OOO SON DAKIKA TRANSFER HABERI: Ertan Suzgun: Galatasaray Kazimcan Karacan ile sozlesme uzatiyor.

Alin size transfer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt