- 3 Haziran 2015
- 57.824
- 67.128
- 4.143
Kazimcan KARACANNNNNN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ümit'in seviyesi Alanyaspor bile değil o kadar kötüÜmit Akdağ > Yusuf veledi
Sanki yerli futbolcu için bizim yerli havası da daha makul gibi duruyor. Neşeli bir hava olustu başta Eren, Apo, Yunus olmak üzere.Apo'yu çok rahat keser ve takımın bankosu olabilir,ama fbde kimseyi kesemez
KosovaliAslanni bizi reddetmis - BILD
cop bosnak topculardan bile red yiyoruz
bizim yerli ekip iyi cidden oraya 2-3 takviye yaparsak ciddi kalite artar,Kaan,İlkay ve Günay gitmeliSanki yerli futbolcu için bizim yerli havası da daha makul gibi duruyor. Neşeli bir hava olustu başta Eren, Apo, Yunus olmak üzere.
Alvarez antrenmanada çıkmamış Arsenal istiyor son saniye olmazsa 10 m euro kiralama + 90 opsiyonla işe girelim.
daha beterKosovali
Yasaklı kaynaklarda Gala Haber diye bir şey vardı onun hesabı bu o yüzden yasak diye bakıyordum.O hesap yasakli degildi benim bildigim
Yasakladigimizi hatirlamiyorum
O neşeli yerli havasını bir anda söndürecek bir isim taniyorum onu da muhtemelen son gün gider alırızbizim yerli ekip iyi cidden oraya 2-3 takviye yaparsak ciddi kalite artar,Kaan,İlkay ve Günay gitmeli
O neşeli yerli havasını bir anda söndürecek bir isim taniyorum onu da muhtemelen son gün gider alırız
HÇ10Kerem Potter yuvasina geri mi dönecek diyorsun?
Bence 1 transfer ya yaparlar ya yapmazlar.