Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.894
- 2.227
- 1.948
O değilde ilk olumsuz şeyde ihaleyi langa bırakmasalar bari
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
almayız Kavukçu'ya dönmüş yetkiler almaz o ,o arkadaşıO neşeli yerli havasını bir anda söndürecek bir isim taniyorum onu da muhtemelen son gün gider alırız
İnan zerre umarumda değil. Daha çok orta sahayı bekliyorum ki o da alinmayacakitiraf edin hepimiz leaonun vereceği kararı bekliyoruz şuan
Ben camavinga bekliyorum hocamitiraf edin hepimiz leaonun vereceği kararı bekliyoruz şuan
2016-2019, üç yılı tamamlıyor mu emin değilimYusuf Akçiçek altyapı sayılıyor mu avrupada ? ona göre fazladan bir kişi yazabileceğiz listeye
Hoca kovulacağı takımın iskelesini kuruyor şu an muhtemelenKutlu bile ortasaha alınacak demiş
Hoca sarri istiyomus
Bu ona mi ait? Nerden goruyoruz onu? Onunsa eger yasaklilara eklerimYasaklı kaynaklarda Gala Haber diye bir şey vardı onun hesabı bu o yüzden yasak diye bakıyordum.
galatasaray teknik direktör takımıdır lise filan hikaye. başkan kulübü olmamasının sebebi; liseli çulsuz, ekseriyetle beceriksiz adamların başkan seçilmesidir. bir de bunların kullan at olarak gördüğü albayrak, e.timur gibi adamlar vardır. onlara tabiri caizse pis işleri yaptırırlar sonra da satarlar."Galatasaray bir Başkan Kulübü değil, Lise üst aklı hep gölge gibi kulübün çıkarlarını gözetir, gerekirse müdahale eder" deniyordu.
Nerede bu üst akıl?
4 yılda kurulan dominasyon iki ayda heba edildi.....
Hoca sarri istiyomus
camara 60m ama sen bilirsin hocamBize ya Afro stoper lazım ya da pozisyon bilgisi müthiş birisi lazım.
Yusuf filan ancak ligde iş yapar. Diğerleri olmuyorsa kötünün iyisi diye alınabilir. Zeze denen çocuğun biraz da olsa yeteneği varsa alınmalı ( hızı iyiyse )
Yusuf gelirse en kötü bütçeyi 20 25 milyon arttırıp Camara çekelim. Monaco ile aramız iyi. Ödemeyi bu sene düşük tutarız.
Uğurcan
Singo Davinson Zeze Jacobs
Lemina Camara
BAY Batrakov Leao
Osimhen