- 18 Mayıs 2011
- 23.770
- 13.071
- 1.998
Şu anda hakan çalhanoğlu transferi bana geriden leao ve osimhen e atabileceği topları çok daha heyecanlı bir şekilde düşündürüyor... hakan gelsin istiyorum artık...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedava su daha pahalıRafael Leao transferinin detayları (Di Marzio)
• 43M€ net bonservis
• 2M€ bonus
• %20 sonraki satıştan pay
Hocam henuz bilmedimSergen yarın kıyamet kopacak demiştin yine bildin tebrikler
bu gece uyuma ErayımDaha transfer isteyen evime uyku hapı yollasin
Ve halen şu adam yasaklı değilAli Naci hep yanılır. Bitmiş transferlerde de maddi konularda yanılır Haluk'ta dedi ben de öyle bilgi yok diye 17 milyon euro için. Batrakov'da Ali Naci 33 milyon bonservis + Batrakov için 4.5-5 net maaş + bonus diyordu. 25+3 bonservis 3.2 net maaş + bonus ile 4 diye gerçekleşti.
Ekip de monaco da foto çektiriyor4 gundur Gardi tek basina ugrasip durdu ona da bir tesekkur etmek lazim, sonunda Victor baba ben hallederim dedi ve halletti.
Ulan ne komik bir kulubuz bazen ya.
+Hakan Ç. demiş.. Çıkarsa yeni tier1 duyumcu hayırlı olsun deriz
Az daha o çöpü çakacaklardı.Ucuz yırttık.demiroviç çöpüne 30 istendiği yerde bedava deriz
Kavukcunun onay vermesi halinde getirmek istedikleriRafael Leao ' dan zerre şüphem yoktu.
Bence Orta saha alınacak
Camavinga
Pape Sarr
Camara
Konyak zerre inanmıyorumKonyak Demirovic ve Leao konusunda iyi duruş sergiledi ve dediği oldu