Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 kere izledim mücadeleci bi adam tekniği de fena değil biraz pislik bi herife benziyor lazım bize öyle biririosu 2 sene önce almalıydık ah ah
neyse simdide olur
Ilginç birsey su internet. Burda günlük herseyi okuyan birisi olarak az çok bazi kisilerin yazdiklarini begenerek biraz favorilerin olusuyor. @Hayri Cund, Sami Koc (tagleyemedim), @Veli Baltacı, @Emre Bari, @Sergen Zeren, sinirlenmemis @Keramettin TANRIVERDİ ve ve bir kaç daha ama ve benim için de top 2/3 arasindaki @Alper Altun . Yemin ederim senin gibi cool kalan adami sevinerek görmek ayri bir sevinç verdi, ne yalan söyleyim. Ha fanboyluk seviyesi falan degil yanlis anlasilmasin ama bu kadar saat burda geçirince insan ister istemez bir sempati duymaya basliyor iste4 gundur stres vardi anasini satayim bir rahatlama geldi
Dün bi mac videosunu ızledım batrakovun sana şunu diyim takımın anahtarını teslim et otur seyretbu arada batrakov iyi cikmazsa sicariz hala
Lemina’yı 2.5 milyon euroya almak büyük bir şanstı zaten, yerine muadil olacak ismi geçenlerde Pape Gueye vardı 40 istediler.
Baby Lemina diye birşey çıkarmışlar nah bulursun 15-20ye.
Geçen sene de hem derbiler hem ŞLde en iyi 3 adamdan birisiydi çoğu maçta ama süre paylaştıracak bir adam alamadık.
Tesekkur ederimIlginç birsey su internet. Burda günlük herseyi okuyan birisi olarak az çok bazi kisilerin yazdiklarini begenerek biraz favorilerin olusuyor. @Hayri Cund, Sami Koc (tagleyemedim), @Veli Baltacı, @Emre Bari, @Sergen Zeren, sinirlenmemis @Keramettin TANRIVERDİ ve ve bir kaç daha ama ve benim için de top 2/3 arasindaki @Alper Altun . Yemin ederim senin gibi cool kalan adami sevinerek görmek ayri bir sevinç verdi, ne yalan söyleyim. Ha fanboyluk seviyesi falan degil yanlis anlasilmasin ama bu kadar saat burda geçirince insan ister istemez bir sempati duymaya basliyor iste