Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leao FIFA oyuncuları tarafından acayip seviliyor. Ne evolar yaparız bu sene
bff3fa6c-ae16-4360-8e87-6d2085bee7ce.webp

EPL'ye gidecek diye böyle paylaşımlar yapıyorlardı. Şimdi ağlayarak 20 K'ya düşecek falan diyorlar :asd:

Bence süperstardı barca kaptanı ve brezilya milli takımının dünya kupası sahibi kalecisi...
1994'de Dünya kupası aldı Brezilya Taffarel bize 98 yazında transfer oldu. Fransa 98 sonrası aldık ayrıca Taffarel süperstar değildi. Popescu'da Yıldız ve ünlü oyuncuydu ama Süperstar değildi adaşım :)

Sevindik, güldük, eylendik şimdi Orta saha, Sol Stoper ve Santrafor nöbetimiz devam ediyor.....

1994'de Dünya kupası aldı Brezilya Taffarel bize 98 yazında transfer oldu. Fransa 98 sonrası aldık ayrıca Taffarel süperstar değildi. Popescu'da Yıldız ve ünlü oyuncuydu ama Süperstar değildi adaşım :)
Adaşım şimdi başka yere baksan sane de süperstar olmayabilir... bu arada o sene ismini anmadığım bir star forvet de vardı... 😀 bir de geleceğin starlarından emre...

Bizim stoperler agir Sanchez haric. Konu sadece stoper almak degil yoksa Umit Akdag falan alinir rotasyon icin ama yarin stoperlerden biri sakatlanir veya cezali olursa hoca gider Lemina'yi stopere ceker CL maclarinda. Oraya su genc Fransiz stoperler vardi adi gecen, onlardan birini daha mantikli goruyorum.

Stoperde tecrübe bana göre çoğu şeyden önemli rengim. çoğu stoperin adam olduğu yaşlar malum 26-27. Arada işte Cubarsi gibileri çıkıyor u23 öyle bi oyuncu alamayacağımıza göre açıkçası..

Ama ciğersiz okuma yazma bilmeyen insan yiyen bir u23 orta sahaya parayı basıp + Ümit Akdağ veya Yusuf Akçiçek bana daha mantıklı geliyor

İki 10 alacaktık güya di mi

Mert Kömür hamlesi gelir mi acep

2 ortasaha alsınlar yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt